11.9 C
Campulung Muscel
21/05/2024

Gheorghe Savin, candidatul Partidului Puterii Umaniste (Social-Liberal) pentru Primărie

Candidatul Partidului Puterii Umaniste (Social-Liberal), Gheorghe Savin va fi anunţat oficial în cadrul unei festivităţi de lansare, care va avea loc vineri, 22 aprilie 2016, de la ora 15.00, în sala mare a Primăriei. Pentru a-l susţine, la Câmpulung vor fi prezenţi reprezentanţi ai conducerii centrale a partidului, senatorul P.P.U.SL Ioan Ghişe, secretarul general al partidului, Lorena Iordache, vicepreşedintele Daniel Ionaşcu, iar de la judeţ: preşedintele filialei Argeş a P.P.U.SL, Cornel Lazăr, şi vicepreşedintele Dănuţ Bulf, precum şi alţi membri din conducerea partidului, dar şi „musceleni care doresc să oprească falimentul unei administraţii, care ne-a adus la sapă de lemn şi pot să redea conducerea oraşului unor mâini capabile”, aşa cum a declarat Gheorghe Savin.

Candidatul P.P.U.SL la Primăria Câmpulung, deşi nu este născut în municipiul nostru, inima lui este şi a fost întotdeauna lângă câmpulungeni. Are 50 de ani şi este născut în judeţul Neamţ, dar a ajuns în Câmpulung încă de la vârsta de 15 ani. Primul loc de muncă l-a avut pe şantierul de la Barajul Râuşor, acolo unde a început de la munca de jos, lucrând până în 1990. În acel an, imediat după Revoluţie, s-a stabilit în Germania, unde a lucrat la firma Chrysler Automobile. În România s-a întors în 1999, când a ales să înfiinţeze o companie multinaţională, pe care a condus-o, după ce a angajat circa 250 de oameni. Următoarea etapă profesională a fost colaborarea cu o firmă de consultanţă, onorând contracte pe probleme de producţie, lucrări publice, exploatare şi producţie de betoane. A absolvit două şcoli tehnice în Germania, iar în România a terminat Facultatea de Finanţe şi Bănci. Este căsătorit şi are doi copii.

Echipa cu care a plecat la drum este formată din oameni nou intraţi în politică, dar şi oameni cu experienţă, nume care vor fi anunţate tot în cadrul festivităţii oficiale de lansare de vineri, 22 aprilie 2016. „Am fost plăcut surprins să primesc la sediu oameni care nu au avut de-a face cu politica, dar vor să facă ceva pentru Câmpulung. Au venit cu sugestii, cu propuneri, cam ce ar vrea ei să se întâmple şi să se schimbe în Câmpulung. I-am văzut că sunt dezamăgiţi de ce s-a întâmplat în ultimii 25 de ani în municipiu. Sunt pensionari, care se gândesc că, atunci când sunt vizitaţi de nepoţii plecaţi din oraş, singura lor posibilitate de a-i duce la un film este la Piteşti sau la Braşov, într-un centru de joacă. Nu s-a întâmplat şi nu se întâmplă nimic şi la ce s-a anunţat în presă, din partea celorlalte partide politice, că sunt aceiaşi consilieri, aceiaşi „actori” politici din oraş, chiar nu mai vor să stea de-o parte şi vor să se implice acum, cât, vorba unui domn care a venit la noi la partid, acum când s-au aşezat în rând, să plece „dincolo”, vor să rămână şi să facă ceva pentru oraş. Referitor la cei care s-au anunţat că vor să fie consilieri locali, sunt aceleaşi feţe, nu s-a schimbat absolut nimic, sunt aceiaşi oameni, care de 26 de ani ne mint, s-au învăţat să lucreze cu bani de la bugetul local, nu ştiu să gestioneze un proiect. Nu m-a impresionat niciun nume de pe listele de candidaţi ale celorlalte partide politice, dar, probabil, unii or să aibă şanse mai mari, pentru că lumea este împărţită între PSD şi PNL. Dar, dacă ne uităm acum la PNL, este fostul PDL, care în 2012 lupta împotriva PNL şi invers. Este un fel de troc între partide pentru a rămâne în continuare la „ciolan” şi a încerca să ne păcălească ca de fiecare dată. Sper din toată inima că oamenii din Câmpulung au văzut ceea ce pot să facă, le-a văzut şi potenţialul în privinţa managerierii proiectelor pe fonduri europene!”, a declarat Gheorghe Savin.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!