27.7 C
Campulung Muscel
17/06/2024

Consilierul Marius Nicolaescu, propus vicepreşedinte al Consiliului Judeţean

La sfârşitul lunii, va avea loc şedinţa Consiliului Judeţean Argeş, iar preşedintele în exerciţiu, Dan Manu, a spus ca atunci să se ia act oficial de demisia unor consilieri judeţeni care, între timp, au ajuns în funcţii cheie la Bucureşti. Este vorba despre Adrian Miuţescu, de la PNL, şi Simona Brătulescu, de la ALDE. Cum Simona Brătulescu era şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, va deveni vacant şi postul acesteia. Până acum, funcţia ei aparţinea celor de la ALDE, în urma protocolului făcut cu PSD, dar la şedinţa Biroului Permanent al PSD Argeş s-a propus şi votat ca Marius Nicolaescu să ocupe acest loc. Votul va fi dat la aceeaşi întâlnire a CJ Argeş. 

Marius Nicolaescu are 45 de ani şi este la al doilea mandat de consilier judeţean. Este absolvent al Facultăţii de Protecţia Mediului şi, în prezent, deţine funcţia de administrator al Ocolului Silvic Privat „Codrii Verzi”. Acesta a mai ocupat funcţii importante în Argeş, printre care şi aceea de director al Gărzii de Mediu. “E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!