6.3 C
Campulung Muscel
29/03/2024

Bogdan David, lansat la funcţia de primar în prezenţa lui Gorghiu şi Blaga

Vineri, 15 aprilie 2016, Casa Sindicatelor din Piteşti a fost arhiplină, cei prezenţi asistând la lansarea candidaţilor PNL Argeş pentru alegerile locale din 5 iunie. Evenimentul a fost unul de forţă, toţi candidaţii penelişti venind în echipă cu membrii organizaţiilor locale. Lansarea a beneficiat de prezenţa invitaţilor speciali, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, cei doi copreşedinţi ai PNL la nivel naţional. În conferinţa de presă care a precedat evenimentul, Vasile Blaga a transmis un mesaj celor din PNL Argeş în privinţa alianţelor postelectorale: „Reprezentanţii noştri din judeţe ştiu cel mai bine cu cine pot face alianţe la nivel local, astfel că decizia în acest sens le aparţine. Un singur lucru este clar pentru toată lumea: PNL poate face alianţă cu oricine, mai puţin cu PSD.” Copreşedintele Alina Gorghiu  a transmis: „Le ţin pumnii lui Ion Popa, candidatul nostru pentru conducerea Consiliului Judeţean, lui Narcis Sofianu, candidat pentru Primăria Piteşti şi echipei care se luptă pentru vremuri mai bune în Argeş. Îmi doresc ca liberalii să spargă monopolul politic al PSD în Argeş cu multe primării câştigate în tot judeţul.”, a declarat Alina Gorghiu.

La eveniment, Câmpulungul a fost reprezentat de viceprimarul Bodgan David şi mulţi membri ai partidului. „Am participat la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL din Argeş. Am avut onoarea să fiu susţinut de doamna Alina Gorghiu şi de domnul Vasile Blaga în demersul meu de câştigare a Primăriei. Le mulţumesc!”, a declarat liberalul câmpulungean Bogdan David. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!