10.7 C
Campulung Muscel
27/05/2024

Marin și Ţâroiu, vicepreşedinţi în noua echipă a PSD Argeș

Vineri, Comitetul Judeţean al PSD Argeş şi-a ales Biroul Permanent şi Comitetul Executiv. În timpul şedinţei au fost şi câţiva nemulţumiţi, printre care şi primarul de la Bascov, Gheorghe Stancu. Acesta a ameninţat cu demisia, însă, după ce i-au trecut nervii, a precizat că se mai gândeşte. Consiliul judeţean al PSD Argeş, format din cei 352 de membri, a votat lista Biroului Permanent propusă de preşedintele PSD Argeş. În vechea componenţă a BPJ erau 23 de membri, iar, după aceste alegeri, numărul acestora a scăzut la 17. Patru vicepreşedinţi au fost aleşi din rândul primarilor corespunzători colegilor de Senat.

Potrivit deciziei finale: Cristian Gentea este preşedinte executiv, Ion Georgescu – secretar executiv. Vicepreşedinţi au ajuns:

Piteşti: Cornel Ionică, Cătălin Rădulescu, Sorin Apostoliceanu, Dumitru Ion, Tatiana Preduţ;

Curtea de Argeş: Nicolae Diaconu şi Constantin Panţurescu;

Câmpulung: Gheorghe Marin şi Liviu Ţâroiu;

Mioveni: Simona Bucura Oprescu şi Nicolae Velcea, susţinut de sindicatul de la Dacia (există o prevedere în statutul nou că, dacă sunt convenţii cu un sindicat mare, propunerea o face sindicatul);

Ştefăneşti: Radu Vasilică şi Dan Manu – responsabil de comunicarea cu mass-media;

Topoloveni: Gheorghiţă Boţârcă şi Liliana Turturoiu;

Costeşti: Ion Mânzână şi Constantin Tămagă.

Totodată, s-a ales şi componenţa Comitetului Executiv, din care fac parte de drept şefii organizaţiilor locale, cei din BPJ, primari şi viceprimari de municipiu, în total 102 membri. Noua conducere a fost votată în unanimitate. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!