6.9 C
Campulung Muscel
01/12/2023

Associazione degli Emiliano – Romagnoli vă aşteaptă la Şcoala de vară

Associazione degli Emiliano-Romagnoli din Câmpulung Muscel, în colaborare cu Şcoala Gimnazială „Nanu Muscel” din Câmpulung, va desfăşura, în perioada 6 – 19 iulie 2015, proiectul cultural intitulat „Vara cu Bravissimo”. Acest proiect se adresează copiilor cu vârste între 8 şi 13 ani şi vizează oferirea şansei elevilor din Câmpulung de a petrece vacanţa de vară într-o maniera creativă şi recreativă.

Din cele 100 de zile de vacanţă de vară, cel puţin 14 dintre ele pot fi amuzante, interesante, spectaculoase şi minunate, care să le stimuleze imaginaţia şi să le permită accesul la o serie de activităţi: cursuri de ceramică, quilling, artă plastică, teatru, desen, muzică, dans, limba italiană, limba franceză, vizite la muzee, excursii, jocuri, sănătate. Proiectul urmăreşte formarea unei atitudini pozitive şi responsabile a tinerilor din şcolile din Câmpulung faţă de sănătatea lor şi a celor din jur, dezvoltarea armonioasă a propriei persoane prin derularea unor activităţi referitoare la igienă, norme necesare integrării în viaţă şi reguli de securitate personală şi de grup. Încurajarea în rândul copiilor participanţi, al tinerilor voluntari implicaţi în proiect şi în cel al întregii comunităţi locale a unui comportament civic responsabil, de iniţiativă, în spiritul valorilor culturale europene.
Numărul de locuri disponibile este de 50, la elevii participanţi, 12 animatori voluntari cooptaţi, 6 voluntari din partea asociaţiei şi 17 voluntari din partea şcolii. Instructorii acestei Şcoli de Vară sunt profesionişti în domeniile în care lucrează, au atât experienţă în lucrul cu copiii, cât şi în ceea ce priveşte activităţile în şcoală. Se va lucra cu grupe alcătuite din 10-15 copii, în funcţie de activitate.

Înscrieri şi informaţii la numerele de telefon: 0746.879.879, 0745.081.814, 0745.017.746, www.bravissimo2007.wordpress.com, www.scoala3.muscel.ro

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!