37.4 C
Campulung Muscel
16/07/2024

10 jucători, în frunte cu Simon Măzărache, au părăsit tabăra echipei ARO

Zece jucători au spus „La revedere” echipei de fotbal ARO Câmpulung în această perioadă precompetiţională. Unii dintre ei au revenit la echipele de la care au fost împrumutaţi, iar ceilalţi şi-au reziliat contractele pe cale amiabilă. Cel mai important jucător de care ARO s-a despărţit este Simon Măzărache (31 de ani), care în sezonul următor ar putea evolua în Liga a II-a, la cealaltă echipă din Câmpulung, Muscelul. Transferul nu este încă bătut în cuie.

Ceilalţi jucători care au părăsit echipa ARO sunt: Andrei Dumitru (19 ani), Teodor Peștișor (20 de ani),  Adrian Manea (17 ani), Alexandru Silveanu (21 de ani), Cătălin Pahonțu (25 de ani),  Mihai Nițescu (23 de ani), Darius Vasilescu (21 de ani), Francesco Bucurescu (20 de ani) şi Darius Grigore (17 ani). Simon Măzărache a ajuns la ARO la începutul anului 2023, după despărţirea de Petrolul Ploiești, pe când echipa musceleană evolua în Liga a 4-a. El a avut o contribuţie importantă la promovarea echipei în Liga a 3-a, marcând nu mai puțin de trei goluri în barajul contra celor de la Oltul Curtișoara. În ediţia de campionat 2023/2024, Măzărache a marcat şapte goluri, aflându-se pe locul secund într-un top al golgheterilor echipei ARO. Andrei Dumitru și Teodor Peștișor s-au întors la CS Mioveni, după ce împrumutul la formația câmpulungeană s-a încheiat. Peștișor a venit la ARO la începutul sezonului trecut şi a bifat 13 partide. Dumitru s-a alăturat lotului la începutul acestui an şi a evoluat pentru echipa a doua a clubului. Adrian Manea a revenit la FC Argeș, de unde a fost împumutat. A venit la ARO în luna ianuarie a acestui an şi a jucat în Liga a V-a, la a doua echipă. Portarul Alexandru Silveanu a venit la Câmpulung, în iarnă, de la CSM Slatina şi a jucat 12 meciuri pentru echipa musceleană. Cătălin Pahonțu a fost transferat tot la începutul lui 2024, evoluând în nouă partide sub culorile lui ARO. În trecut, Pahonțu a jucat la CSM Focșani 2007 (L3), Astra II Giurgiu (L3), AFC Turris Turnu Măgurele (L3, L2), Astra Giurgiu (L1) și CS Blejoi (L3). Mihai Nițescu a venit la ARO la începutul  acestui an şi a prins 11 partide. Mijlocaș ofensiv de meserie, a mai jucat la Petrolul Ploiești, CS Blejoi și CSM Alexandria. Darius Vasilescu a făcut parte tot din lotul transferat în iarnă, fiind utilizat în cinci partide. Înainte de ARO, Vasilescu a mai jucat la Rapid București (U19), Astra Giurgiu, unde a bifat și 11 prezențe la Liga a II-a, Voința Lupac și Cetatea Turnu Măgurele. Francesco Bucurescu este un produs al fotbalului muscelean şi a evoluat în sezonul trecut în 13 partide. Golgheterul echipei în sezonul trecut, cu opt reuşite, Darius Grigore a venit de la Unirea Bascov şi a fost împrumutat, pentru un an, la CSM Slatina, echipă care evoluează în cel de-al doilea eşalon fotbalistic al ţării. Darius Grigore mai are contract cu ARO până în vara anului 2026.

N. Manole

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!