29.1 C
Campulung Muscel
16/07/2024

Primarii de la Lereşti, Cetăţeni şi Albeştii de Muscel au câştigat alegerile cu aproape 90% din voturi!

Cele mai bune rezultate la alegerile locale le-au atins primarii Marian Toader, Mugurel Minciună şi Cătălin Manta. Şi ce rezultate! Aproape 90% din voturile locuitorilor din comunităţile pe care le conduc! Marian Toader (PSD) a câştigat, pentru a treia oară, Primăria Lereşti, cu cel mai mare procent înregistrat în Muscel, 89,85%, urmat de omologii de la Cetăţeni şi Albeştii de Muscel, cu scoruri asemănătoare. Mugurel Minciună (PSD) a obţinut lejer al doilea mandat de primar, cu 88,4%, iar Cătălin Manta (PNL), pe al treilea, cu 87,41%.

Sunt procente spectaculoase, justificate şi prin lipsa – cantitativă şi calitativă – a contracandidaţilor. Toader şi Manta n-au avut decât câte un adversar, de care au trecut cu foarte mare uşurinţă, iar Minciună, doi, care, de asemenea, nu i-au ridicat probleme.

În afara acestor performanţe istorice, alţi cinci primari din Muscel şi-au păstrat funcţiile, după votul din 9 iunie 2024, câştigând peste 70% din voturile cetăţenilor. Relatăm, aşadar, tot despre bilanţuri foarte bune pentru aceşti candidaţi preferaţi de locuitorii comunelor, care i-au menţinut în poziţia de conducere. Aceştia sunt primarii de la: Davideşti – Constantin Alin Văduva (PSD), cu 70,35%, Schitu Goleşti – Vasile Tudorel Miriţă (PNL), cu 72,01%, Valea Mare Pravăţ – Petre Ionel Boncoi (PSD), cu 73,99%, Ţiţeşti – Gheorghe Savu (PNL), cu 74,11% şi Hârtieşti – Cosmin Ion Ştefan (PSD), cu 76,09%.

La polul opus, cele mai slabe rezultate, care, însă, le-au permis să ajungă ori să rămână primari, figurează în dreptul lui: Ion Pîrnuţă (PNL), care devine primar la Rucăr, cu 38,7% din voturile consătenilor; Ion Banzea (PNL), care rămâne primar la Poienarii de Muscel, cu 40,72%; Ion Băcioiu (PNL), primarul de la Dragoslavele, a fost reales cu 42,8%; la fel, primarul de la Godeni, Ion Pădureanu, votat de 46,09% dintre alegători.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!