20 C
Campulung Muscel
18/07/2024

Armando Bănicioiu, dublu campion naţional şi record al ţării la Campionatul Naţional Şcolar de Atletism

La sfârşitul săptămânii trecute (8-9 iunie), municipiul Bucureşti a găzduit Campionatul Naţional Şcolar de Atletism, competiţie organizată de Ministerul Educaţiei în colaborare cu Federaţia Română de Atletism.

La întreceri au participat şi şase sportivi de la LPS Câmpulung, iar patru dintre ei au reuşit să urce pe podiumul de premiere. Cel mai în formă atlet muscelean a fost Jessus Armando Bănicioiu, care a ieşit de două ori campion naţional, în probele de 110 mg (14:17) şi 200 m (21:64). De menţionat faptul că timpul scos în proba de 200 m este un nou record naţional! Campioană naţională a devenit şi Izabela Bărboi, care s-a impus la săritura cu prăjina cu rezultatul de 2,70 m. Ceilalţi doi sportivi medaliaţi au fost Sebastian Oprişor, locul 2 la săritura cu prăjina (3,80 m) şi Ştefan Ungureanu, locul 3 în aceeaşi probă (3,70).

N. Manole

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!