20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

Astăzi, muncitorii lui Răuţoiu s-au apucat de montat băncile şi coşurile de gunoi în Parcul „Prichindelul”

În urmă cu o săptămână, niciunul dintre lucrătorii constructorului nu era prezent pe vreunul dintre şantierele parcurilor din Câmpulung. În 2023, au fost finalizate două dintre cele cinci spaţii verzi cuprinse în proiect, respectiv parcul de pe strada Dragalina şi cel de pe strada Alexandru cel Bun. Au rămas de finalizat cele trei parcuri din cartierul Grui, unul dintre acestea fiind „Prichindelul”, unde lucrările au început în urmă cu mai bine de un an. Săptămâna trecută, au fost montate băncile şi coşurile de gunoi. Astăzi, 21 mai 2024, muncitorii lui Răuţoiu erau în acţiune. Aceştia, în număr de trei, montau noile bănci şi coşuri de gunoi în Parcul „Prichindelul”.

În proiect sunt cuprinse: Parcul „Prichindelul”, parcul central al cartierului Grui, cel de peste drum, unde se făcea „Focul lui Sumedru”, locul de joacă de pe strada General Dragalina şi parcul din spatele „D”-urilor, de pe strada Alexandru cel Bun. Pe 15 iulie 2022, contractul pentru cele cinci parcuri a fost câștigat de Asocierea formată din Group Concif SRL, din Bădeni-Stoeneşti, Conteh Barengott SRL, din Târgovişte, Comsid Tehnosteel SRL, din Simeria-Hunedoara, Tera Design Studio SRL, din Chiajna-Ilfov, Loftrek SRL, din Baia Mare, Oltenia Garden SRL, din Craiova, Ral Construct Development SRL, din Bucureşti, în calitate de asociaţi, Bubu Cons SRL, din Târgovişte, subcontractant. Concurenţa firmelor familiei Răuţoiu a fost o asociere de şapte SRL-uri condusă de Florimar Construct Total SRL, din Piteşti. Valoarea contractului este de 14.248.083 lei, la o diferenţă de 3.787.465,55 lei faţă de valoarea cu care a fost scos la licitaţie.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!