11.6 C
Campulung Muscel
24/05/2024

ARO Câmpulung, prima înfrângere cu Ovidiu Tică „principal”. Tricolorul Breaza – ARO Câmpulung 2-1 (1-0)

ARO Câmpulung a înregistrat sâmbătă, 11 mai, prima înfrângere cu Ovidiu Tică antrenor principal, în campionatul Ligii a 3-a, Seria a 4-a, play-out. Echipa musceleană a fost învinsă în deplasarea de la Breaza de formaţia locală, Tricolorul, cu scorul de 2-1. Golurile au fost marcate de Cristian Catrina (min. 28, 56), respectiv Marius Duricu (min. 52 – autogol). Elevii tehnicianului Ovidiu Tică nu au jucat deloc rău, însă, două greşeli copilăreşti în defensivă şi gestul lui Denis Răduţă din minutul 55, când primeşte al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu, după ce l-a tras de tricou pe un adversar, din spate, au decis soarta acestui meci. Oaspeţii au avut un gol anulat în prima repriză, autor Darius Grigore, pe motiv de ofsaid, însă mai multe voci susţin că atacantul muscelean n-ar fi fost în afara jocului şi reuşita trebuia să fie contabilizată. Poate că la 1-0 pentru ARO altfel stăteau lucrurile pe teren şi muscelenii plecau acasă cu cel puţin un punct, aşa cum şi-au propus. În urma acestui rezultat, ARO rămâne pe locul 3 în clasamentul Seriei a 4-a, play-out, cu 32 de puncte acumulate, iar ultimele două întâlniri sunt decisive în lupta pentru evitarea retrogradării. 

  • Înjurături ca la uşa cortului

Au fost în jur de 300 de spectatori la această partidă de pe stadionul „Parc” din Breaza, foarte gălăgioşi şi puşi pe harţă. La tribuna „oficială” s-a înjurat ca la uşa cortului, cei vizaţi fiind jucătorii de la ARO şi cei trei arbitri. Printre cei cu debit verbal de mahala s-au numărat un bătrân trecut de 80 de ani, care şi-a adus aminte de toate înjurăturile din perioada tinereţii şi nu s-a sfiit deloc să le adreseze „ţintelor” de pe teren, în ciuda vârstei înaintate, dar şi o doamnă care se vrea respectabilă însă când a deschis gura s-a dus tot respectul. „Băi tuşiere, s-o f….t pe mă-ta”, a fost prima intervenţie a duduiei, al cărui fiu se afla pe teren, în tabăra gazdelor, pentru ca peste câteva minute femeia să se ridice din nou de pe scaun şi să-i „ureze” iarăşi de bine aceluiaşi arbitru de linie: „ia mai du-te bă în p….a mă-tii!”. Şi săracul tuşier a fost luat în vizor pentru că şi-a făcut datoria, atenţionându-l pe antrenorul gazdelor să nu mai vocifereze şi să părăsească spaţiul delimitat din faţa băncii tehnice.

  • Xenofobie şi rasism!

Xenofobia şi rasismul pe stadioanele din România au luat amploare, chiar şi, dacă nu mai ales, în ligile inferioare, în timp ce autorităţile competente se fac că plouă! Vedem tot mai multe afişe cu “No Racism” pe terenurile de fotbal, însă acestea sunt doar de faţadă. Realitatea e mult mai crudă! Am simţit-o pe viu, încă o dată, pe 11 mai 2024, la meciul dintre Tricolorul Breaza şi ARO Câmpulung. Spre finalul întâlnirii, antrenorul oapeţilor, Ovidiu Tică, l-a introdus pe teren pe Bobi Grancea, iar bătrânul despre care am pomenit mai înainte i-a adresat cuvinte jignitoare: „De la ce şatră vii?!!! Băi nouare, bă, de la ce şatră eşti, bă?!!! Bă, eşti căldărar, lingurar, ce dracu eşti?!!!”. O atitudine care nu-i face deloc cinste bunicului, dar care a fost apreciată de ceilalţi suporteri de lângă el care au râs pe înfundate, iar unul dintre ei a afirmat că jucătorul muscelean vine din pachetul de biscuiţi „Oreo”!

N. Manole

SERIA 4, etapa 8, play-out, sâmbătă, 11 mai 2024, ora 18:00:

  • CS Păuleşti – Flacăra Moreni 1-2
  • Cătălin Comnoiu (54) / Marius Vasile (10), Iulian Drăgan (38)
  • FC Pucioasa – CSO Plopeni  2-2
  • Alexandru Petre (45+1), Gabriel Samoilă (81) / Beniamin Lazăr (66), Albert Dima (80)
  • Tricolorul Breaza – Aro Muscelul Câmpulung Muscel 2-1
  • Cristian Catrina (28, 56) / Marius Duricu (52 – autogol)

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!