11.6 C
Campulung Muscel
24/05/2024

Astăzi s-a derulat o nouă etapă din campania de sterilizare gratuită a animalelor de companie

Primăria Câmpulung continuă acţiunea de sterilizare şi microcipare gratuită a animalelor de companie începută în urmă cu un an, prin colaborarea cu Adăpostul de Câini „Smeura”.

Lunar, la Câmpulung, se organizează acţiuni de sterilizare şi microcipare a patrupedelor cu scopul de a diminua riscul de apariţie şi înmulţire a animalelor fără stăpân. Această campanie a fost demarată în anul 2023, iar pentru prima dată, începând cu luna martie, când s-a desfăşurat prima etapă din acest an, s-a introdus şi serviciul de microcipare, în mod gratuit, realizat de către un medic colaborator.

Două caravane au fost prezente pe teren, respectiv una la Stadionul Municipal Câmpulung, iar cealaltă în zona Bazinului de Înot din cartierul Grui. Până la ora 13.00 au fost sterilizate 30 de animale, apoi echipele s-au deplasat în alte zone din judeţ.

Campania de sterilizări şi microcipări gratuite pentru câinii şi pisicile cu şi fără stăpân continuă. Astfel, vor mai avea loc în următoarele zile din acest an: 3 iunie, 9 iulie, 2 august, 2 septembrie, 2 octombrie şi 4 noiembrie, în intervalul orar 10.00-15.00, într-una dintre locaţiile mai sus menţionate. Cei care doresc să se programeze, o pot face la numărul de telefon  0785.229.054, de luni până vineri, între orele 08:00-15:00.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!