11.6 C
Campulung Muscel
24/05/2024

Membrii echipei de robotică WATT’s UP, primiţi ca nişte campioni

Astăzi, 23 aprilie 2024, echipa de robotică WATT’s UP, care a reuşit să se califice în finala Diviziei “Jemison”, la Campionatul Mondial de Robotică “First Tech Challenge”, s-a întors acasă.

Membrii echipei au sosit la Colegiul Naţional “Dinicu Golescu”, unde au fost aşteptaţi de către colegi de-ai lor, profesori şi mentori. Aceştia s-au întors din SUA, de la Houston, acolo unde a avut loc, săptămâna trecută, etapa finală a Concursului Mondial de Robotică, la care au participat alături de alte patru echipe ale României, și care au reuşit să facă performanţă în faţa americanilor. Mugurel, robotul lor, s-a descurat foarte bine la toate probele, astfel că a acumulat punctajul necesar pentru ca echipa să ajungă în etapa finală.

Aceştia au fost felicitaţi de către toţi cei prezenţi în sală pentru rezultatul bun cu care s-au întors din SUA. A fost pentru a doua oară când WATT’s UP a reprezentat România la Concursul Internaţional de Robotică „First Tech Challange” şi, cu siguranţă, nu va fi ultima.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!