11 C
Campulung Muscel
23/05/2024

Muscelul Câmpulung continuă marșul triumfal spre Liga 2

Dacă ARO Câmpulung luptă din răsputeri să supraviețuiască în Liga 3, Muscelul continuă marșul triumfal spre Liga 2, după ce în etapa cu numărul trei din play-off-ul Seriei 5 s-a impus la limită, cu 2-1, în deplasarea de la Râșnov, consolidându-și astfel poziția de lider al seriei.

După o primă repriză echilibrată, în care nu s-a marcat niciun gol, fotbaliștii musceleni  încep în forță partea a doua a meciului și după 15 minute de joc reușesc deschiderea scorului prin Ionuț Jenaru. După primirea golului, gazdele revin în joc și în minutul 67 restabilesc egalitatea pe tabela de marcaj prin golul marcat de Mititelu. Scorul final al partidei avea să fie bătut în cuie în minutul 88 de Luca Stancu care a transformat fără emoții o lovitură de la 11 metri. Muscelul Câmpulung a obținut astfel a treia victorie cu 2-1 din play-off și nu are cum să rateze prezența la barajul de promovare în Liga 2. În urma acestui rezultat, formația musceleană a acumulat 51 de puncte, cu opt mai multe decât principala urmăritoare, Olimpic Zărnești, care în această etapă a pierdut, surprinzător, cu 2-0, în fața echipei KIDS Tâmpa Brașov. Pentru partida de la Râșnov, antrenorul Vasi Slăninoiu s-a bazat pe următorii jucători: Marian Voicu (cpt.) – Andrei Stelea, Vlad Gîsă, Robert Stănici, Alexandru Serafim, Elvis Ciaccio, Eric Alima, Luca Stancu, Petre Simon, Robert Dumitrescu și Aleksandru Longher. Rezerve: Dănuț Mihăescu, Ionuț Jenaru, Marian Ion, Radu Cacior, Lumiere Tjeck, Răzvan Lungu, Demian Popovici, Ștefan Coman și Ștefan Ghiță.

N. Manole

SERIA 5, etapa 3, play-off, sâmbătă, 13 aprilie 2024, ora 17:00

  • Olimpic Zărneşti – Kids Tâmpa Braşov 0-2
  • Iulian Nechita (1), Tudor Tenică (14)
  • Olimpic Cetate Râşnov – AFC Câmpulung Muscel 1-2
  • David Mititelu (68) / Ionuț Jenaru (59), Luca Stancu (88 – penalty)

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!