11.6 C
Campulung Muscel
24/05/2024

Mai multe persoane care spălau covoarele pe gardurile de lângă părculeţul de la Grădişte au distrus şi un leagăn. Au fost sancţionate cu 500 lei

În după-amiaza zilei de 16 aprilie 2024, mai multe persoane au fost surprinse în timp ce îşi spălau covoarele chiar pe gardurile de lângă părculeţul de la intrare în oraş, zona Grădişte.

Conform declaraţiilor lui Dragoş Nicolae, şeful Poliţiei Locale, autorităţile au fost sesizate de către mai mulţi cetăţeni pentru faptul că un grup de locatari din blocurile învecinate cu parcul şi-au înşirat covoarele peste tot pe gard, spălându-le pe domeniul public, în plină zi. Ba mai mult, se pare că cineva, tot din acel grup, ar fi dat cu picioarele într-unul dintre leagănele pentru copii, reuşind să-l şi rupă.

În urma sesizării, o patrulă a Poliţiei Locale a ajuns în zona respectivă, unde au depistat o parte dintre persoanele cu pricina, restul reuşind să se sustragă de la faţa locului. Acestea au fost sancţionate conform Legii 61/1991, pentru săvârşirea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, şi conform prevederilor HCL nr. 26/2018, cu amenzi în valoare de 500 lei.

„Ieri, un grup de persoane din zona blocurilor de la intrare în oraş, au spălat covoarele şi au dat cu picioarele prin leagăne. Cetăţenii ne-au sesizat şi aseară, pe la ora 18.00-19.00, am trimis patrula şi au fost sancţionaţi.”, a precizat Dragoș Nicolae.

R.A.Ș.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!