11.6 C
Campulung Muscel
24/05/2024

Încă o femeie a fost surprinsă la furat de flori. A fost sancţionată cu 1.000 lei

Mult timp nu a trecut de când o femeie, în vârstă, a fost surprinsă pe Bulevardul „Pardon” rupând florile, că astăzi, 13 aprilie 2024, o altă persoană a fost prinsă săvârşind aceeaşi faptă.

Femeia în cauză a fost zărită la timp, în jurul orei 10.15, de patrula de poliţişti locali care era prezentă pe bulevard, rupând una dintre florile abia plantate în această săptămână, fără nicio ruşine, în plină zi.

Persoana a fost reţinută de unul dintre poliţişti şi a fost pusă să replanteze floarea smulsă. Întrucât nu avea niciun act de identitate asupra ei, poliţistul în cauză a însoţit-o până la domiciliu, cerându-i să se legitimeze. Astfel, în urma identificării femeii, aceasta a fost amendată cu suma de 1.000 de lei pentru scoaterea unei flori din zona special amenajată pe suprafaţa din Bulevardul „Pardon”, încălcând prevederile HCL nr. 26/2018.

E.M.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!