10.1 C
Campulung Muscel
19/05/2024

Sportivii de la ACS Campionii Lereşti, rezultate notabile la Campionatele Naţionale de Karate Fudokan

Peste 400 de sportivi de la 26 de cluburi membre ale organizaţiei Fudokan România s-au întrecut în perioada 5-7 aprilie 2024, la Sfântu Gheorghe, pe Sepsi Arena, la Campionatele Naţionale de Karate Fudokan. Competiţia s-a desfăşurat pe mai multe categorii de vârstă, sportivii etalându-şi cunoştinţele în probele de kata, en-bu, fukugo, kumite tradiţional, kumite sanbon, kobudo, dar şi în probele pe echipe. Întrecerile s-au desfăşurat sub atenta supraveghere a preşedintelui World Fudokan Federation, Constantin Căliman.

La această competiţie a participat şi o delegaţie de sportivi de la clubul ACS Campionii Lereşti, condusă de Sensei Raluca Enache, care s-a clasat pe locul 4 după numărul medaliilor câştigate şi pe locul 5 în clasamentul general. „Suntem mândri de felul în care s-au prezentat sportivii nostri, atât pe tatami cât și pe lângă. Suntem mândri de fair-play-ul de care au dat dovadă și încurajăm prieteniile cu sportivi din celelalte cluburi.”, ne-a declarat Raluca Enache. Cu ocazia acestui eveniment, a fost organizat şi un seminar, condus de invitatul special Ilija Jorga, 10 Dan, care a fost asistat de Sensei Aleksandar Simic, 7 Dan, Executive General Secretary WFF – World Fudokan Federation şi Sensei Marija SREJIC, 3 Dan, Executive General Secretary EFF-European Fudokan Federation. Rezultatele acestei competiţii vor conta pentru definivarea lotului național care va reprezenta România la Campionatul European de Fudokan /17-19 Mai /Terme Olimia Slovenia.

N. Manole

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!