10.7 C
Campulung Muscel
26/05/2024

Astăzi s-au plantat 1.500 de arbori, în cadrul campaniei „Plantez oxigen pentru Câmpulung”

Astăzi, 5 aprilie 2024, oraşul a găzduit o nouă etapă a campaniei „Plantează oxigen pentru Câmpulung”, organizată de Asociaţia „Act for Tomorrow”, în parteneriat cu Primăria.

Acţiunea de astăzi s-a derulat în curtea Liceului Tehnologic Auto, unde atât profesorii, cât şi elevii au dat o mână de ajutor celor implicaţi în campanie, contribuind la plantarea diverselor specii de arbori şi arbuşti în curtea instituţiei de învăţământ, pe spaţiul verde adiacent. Soiurile au fost diverse, printre care s-au numărat frasinul, gorunul, stejarul, paltinul de munte, arţarul şi jugastrul. De asemenea, elevii au curăţat gardul şi zona din afara curţii liceului, pentru ca voluntarii să poată planta arbori de-a lungul căii ferate.

Primăriţa Elena Lasconi a comunicat că în primele zile au fost deja plantaţi 2.000 de copaci. Următoarea sesiune de plantare va avea loc mâine, 6 aprilie 2024, la ora 10.00, în zona verde de lângă Bazinul de Înot din cartierul Grui şi la Blocul 5.

R.A.Ş.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!