5.5 C
Campulung Muscel
22/04/2024

Vor fi repartizate 191 de locuri de parcare în Vişoi, pe străzile George Topîrceanu, Căpitan Ion Becleanu, General C. Simonescu şi I.C. Brătianu

Încă 191 de locuri de parcare sunt pregătite pentru a fi repartizate câmpulungenilor care vor să aibă siguranţa unui spaţiu lângă bloc, în care să-şi lase maşina. Astfel, oamenii pot sta fără teama că, la întoarcerea acasă, de la treburile personale sau profesionale, nu găsesc un loc în care să parcheze. Mâine după amiază, consilierii municipali sunt convocaţi la o şedinţă extraordinară, pe ordinea de zi figurând şi proiectul de hotărâre care le permite angajaţilor Primăriei să treacă la încheierea contractelor cu beneficiarii parcărilor de reşedinţă.

  • În ce zone se găsesc cele 191 de locuri de parcare

Cerinţa Executivului către Legislativul municipal este ca membrii săi să-şi însuşească un număr total de 191 de locuri de parcare inventariate în cartierul Vişoi, în vederea atribuirii şi încheierii contractelor de închiriere. Zonele în care se vor face aceste repartiţii sunt următoarele:

  • Blocul C13 bis + C14 bis, strada George Topîrceanu – 31 locuri;
  • Blocul C8, strada Căpitan Ion Becleanu – 37 locuri;
  • Blocul 30, strada General C. Simonescu – 35 locuri;
  • Blocul D1, strada Căpitan Ion Becleanu – 5 locuri;
  • Blocul D2 + C1, strada Căpitan Ion Becleanu – 34 locuri;
  • Blocul B3, strada I.C. Brătianu – 20 locuri;
  • Blocul B9 + B7, strada General C. Simonescu – 29 locuri.

După adoptarea hotărârii de Consiliu Local în cadrul şedinţei de mâine, 5 aprilie 2024, membrii Comisiei de atribuire a locurilor de parcare, pentru folosinţă, în parcările de domiciliu din municipiul Câmpulung vor verifica documentele depuse de fiecare solicitant, pentru a beneficia de spaţiu în vecinătatea blocului. Persoanele din imobilele enumerate care nu au depus cerere şi documentele necesare pentru atribuirea unui loc de parcare au obligaţia depunerii actelor în termen de 30 de zile de la data adoptării hotărârii. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!