8.4 C
Campulung Muscel
20/04/2024

Voleibalistele de la CS Muscel s-au confruntat, pentru prima dată la Câmpulung, cu o echipă formată din senioare, în cadrul Campionatului Open AMVB București

Astăzi, 31 martie 2024, la Câmpulung, în sala de sport a Școlii Gimnaziale „Nanu Muscel”, s-a disputat o dublă manșă din cadrul Campionatului Open AMVB București. Echipa de volei U15 CS Muscel a jucat atât turul, cât și returul, cu echipa de senioare Thunderspike, iar în acest Campionat nu există limită de vârstă.

A fost pentru prima dată când, la Câmpulung, a venit o echipă de senioare. Echipa Thunderspike a fost alcătuită din fete amatoare, dar cu două jucătoare care au avut participări în meciuri din divizia A. Această diferență de experiență a reprezentat o provocare pentru echipa CS Muscel, în special având în vedere și discrepanța de vârstă dintre jucătoarele celor două echipe, cele de la Câmpulung fiind născute în anii 2009-2010.

Cu toate acestea, prestația voleibalistelor de la CS Muscel a fost una foarte bună, câștigând primul meci cu 3-1. „Primul joc a fost unul bun, un joc în care fetele s-au autodepășit, am putut face față presiunii acestei echipe experimentate, pe alocuri chiar am dominat. Pot să spun că ultimul set l-am dominat clar, a fost în favoarea noastră. A fost un meci strâns, un meci de lupă și sunt foarte bucuros, dar nu neapărat că am câștigat, întrucât câștigul este o consecință a jocului foarte bun și în creștere în care se află echipa noastră. Țin să le mulțumesc fetelor senioare pentru că au fost de acord să jucăm acest turneu la Câmpulung și au venit aici, în oraș.”, a relatat profesorul Adrian Mihăilă, antrenorul echipei CS Muscel.

În ceea ce privește al doilea meci, scorurile s-au inversat, astfel că echipa Thunderspike a câștigat în fața CS Muscel cu 3-1. Cu toate acestea, a fost un joc la fel de bun, iar fetele de la Câmpulung au arătat că pot face față unui joc strategic, jucat de o echipă cu mult mai multă experiență.

R.A.Ș.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!