19.9 C
Campulung Muscel
13/04/2024

Muscelul Câmpulung revine pe primul loc al clasamentului după victoria cu 7-1 împotriva echipei Ciucaș Târlungeni

Victorie categorică, sâmbătă, 9 martie, a echipei de fotbal Muscelul Câmpulung, în cadrul etapei cu numărul 16, din Liga a 3-a, Seria a 5-a. Elevii antrenorului Mircea Diaconescu s-au impus, pe „sinteticul” de la Dragoslavele, cu scorul de 7-1 în fața echipei Ciucaș Târlungeni și au preluat din nou șefia clasamentului, în condițiile în care fostul lider, Olimpic Zărnești, a terminat la egalitate, scor 1-1, disputa de-acasă cu Olimpic Cetate Râșnov, echipă aflată pe locul 3 în clasament. Golurile echipei muscelene au fost marcate de Robert Dumitrecu (3), Ștefan Ghiță (penalty), Luca Stancu, Elvis Ciaccio și Aleksander Longher, în timp ce golul de onoare al oaspeților a fost marcat de Laurențiu Gâlbocea.

Muscelul începe în forță partida de la Dragoslavele și reușește să deschidă scorul încă din minutul 5, prin Robert Dumitrescu. Se părea că va fi un recital de goluri încă din prima repriză, însă, până la pauză, alb-roșii nu au arătat mare lucru. Mai mult decât atât, oaspeții au avut două oportunități clare de a marca. La reluare, antrenorul Mircea Diaconescu îl trimite pe teren pe Ionuț Jenaru, în locul lui Lumiere, schimbă sistemul de joc, din 4-3-2-1 în 4-3-3, și Muscelul devine o altă echipă. În minutul 50, Jenaru scapă singur cu portarul oaspeților , iar acesta din urmă nu-l poate opri decât prin fault în careu. Centralul partidei nu ezită în acordarea loviturii de pedeapsă, iar Ștefan Ghiță transformă cu precizie de la punctul cu var. Cinci minute mai târziu, același Jenaru pasează decisiv în banda stângă pentru Robert Dumitrescu care duce scorul la 3-0. În minutul 61, Luca Stancu marchează pentru 4-0, cu un șut din interiorul careului mare, după o acțiune personală a lui… Jenaru! În minutul 69, Robert Dumitrescu înscrie din nou, reușind astfel hatrick-ul, iar în minutul 76 oaspeții reușesc golul de onoare prin Laurențiu Gâlbocea, după o ezitare a apărării muscelene. Italianul Elvis Ciaccio își trece și el numele pe lista marcatorilor la faza imediat următoare (min. 77). Scorul final, 7-1, e stabilit de Aleksander Longher, în minutul 90. După această etapă, Muscelul Câmpulung e noul lider al Seriei a 5-a, cu 36 de puncte, următoarele două locuri fiind ocupate, în ordine de Olimpic Zărnești (34 p) și Olimpic Cetate Râșnov (33 p). În următoarea etapă, Muscelul  va juca în deplasare cu ocupanta ultimului loc al clasamentului, SR Brașov. Pentru meciul cu Ciucaș Târlungeni, antrenorul Mircea Diaconescu s-a bazat pe următorii jucători: Marian Voicu – Andrei Stelea, Vlad Gîsă, Demian Popovici, Alexandru Serafim, Elvis Ciaccio, Eric Alima, Luca Stancu, Ștefan Ghiță (c), Robert Dumitrescu și Tjeck Lumiere. Rezerve: Dănuț Mihăescu, Marian Ion, Radu Cacior, Ștefan Coman, Ionuț Jenaru, Aleksandru Longher.

N. Manole

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!