19.9 C
Campulung Muscel
13/04/2024

Lucrările de la Parcul „Prichindelul” avansează într-un ritm lent, din cauza lipsei de muncitori

Anul trecut au început lucrările la Parcul „Prichindelul” şi s-au mişcat destul de lent, fiind întrerupte de mai multe ori din cauza lipsei de muncitori, echipele fiind dislocate pe mai multe şantiere din oraş.

La începutul acestei primăveri, pe 1 martie 2024, o echipă de muncitori formată din patru oameni lucra la montarea plăcilor de granit pe culoarul făcut pentru pietoni. Prea multe, însă, nu s-au schimbat în cele câteva zile trecute, astfel, aceeaşi echipă de muncitori continua astăzi, 6 martie 2024, să monteze şi să termine lipirea plăcilor de granit. Spre deosebire de efectivul de lucru surprins pe şantierul fostei Autogări Montana, oamenii lui Răuţoiu care se ocupă de lucrarea Parcului „Prichindelul” sunt foarte puţini, astfel că lucrurile se mişcă într-un ritm destul de slab.

R.A.Ş.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!