19.9 C
Campulung Muscel
13/04/2024

Din cauza unor neconcordanţe, activitatea firmei care se ocupă de ridicarea fierului de pe şantierul Pieţei Centrale a fost sistată

Astăzi, 6 martie 2024, un incident a condus la sistarea operațiunilor de ridicare a fierului de pe şantierul Pieţei Centrale. Motivul îl constituie anumite neconcordanţe depistate de reprezentanţii Primăriei cu privire la cantitatea de fier ridicată de firma Euro Ian Util SRL şi cea convenită să o ridice.

Astfel, operaţiunile de ridicare a deşeurilor feroase de pe şantierul Pieţei Centrale au fost sistate până la clarificarea documentelor de transport şi cântărire, din cauza neconcordanţelor între materialele preluate şi documentele predate.

Pe de altă parte, echipa care se ocupă de lucrările de demolare a halei Pieţei Centrale, Silvia Sim Com, îşi va continua activitatea.

R.A.Ș.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!