19.9 C
Campulung Muscel
13/04/2024

Comercianţii au fost mutaţi pe terasa pieţei, de-o parte şi de alta a bazarului

De curând, au început lucrările de demolare a halei Pieţei Centrale. Comercianţii au fost notificaţi din timp, astfel că, începând cu 18 februarie 2024, aceştia au fost evacuaţi din vechea hală şi mutaţi în noile corturi, amplasate de-o parte şi de alta a bazarului.

Astfel, cei care doresc să meargă la piaţă şi să cumpere de la producători, îi pot găsi pe terasa pieţei. Pe partea stângă, în faţa intrării bazarului, pot fi regăsiţi comercianţii care vindeau legume în spatele Pieţei Centrale, precum: morcovi, ardei, varză, ceapă, pătrunjel, etc. Pe partea dreaptă şi în spatele bazarului, sunt amplasaţi cei care vând fructe, legume şi răsaduri.

De asemenea, cei care doresc să cumpere produse lactate şi brânzeturi o pot face de la cei amplasaţi lângă magazinele cu flori, de lângă parcul pieţei, iar cei care doresc să cumpere gogoşi, pâine sau produse de panificaţie, precum şi prăjituri, o pot face de la chioşcurile amplasate pe laterala terasei Pieţei Centrale.

Robert Adrian ŞTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!