18.5 C
Campulung Muscel
22/06/2024

Viceprimarul Zaharia şi-a angajat consilier special pentru a coordona sărbătorirea a 500 de ani de la „Scrisoarea lui Neacşu”

Astăzi, viceprimarul Nicolae Zaharia a dezvăluit numele celui care va fi consilierul său personal: Petruţ David, fiul consilierului judeţean PNL Emilian David. Aşadar, o recrutare din familia liberală. Acesta va fi colaboratorul său pentru o perioadă de minim cinci luni, având atribuţii legate în special de proiectul amplu „Câmpulung 2021 – Capitala scrisului românesc”, pentru a fi sigur că va fi un succes. Organizarea şi coordonarea manifestărilor va fi asigurată de Nicolae Zaharia, de vreme ce a fost ideea lui, împreună cu noul consilier. Evenimentul prin care va fi marcată împlinirea a 500 de ani de la atestarea “Scrisorii lui Neacşu” beneficiază de o alocare de 2 milioane de lei de la Guvern. Nicolae Zaharia a ţinut să-i mulţumească primului ministru liberal Florin Cîţu „pentru sprijinul financiar acordat Municipiului Câmpulung, prin sumele alocate din Fondul de rezervă aflat la dispoziţia premierului. A înţeles foarte bine urgenţa finanţării unor proiecte pentru câmpulungeni.”, consemna Zaharia în momentul aprobării acestei alocări pentru Câmpulung.

Petruţ David beneficiază de următoarea descriere pe scurt din partea noului şef: este absolvent cu studii de licenţă şi master al Facultăţii de Drept şi al Facultăţii de Arte. A urmat numeroase cursuri şi programe postuniversitare, fiind acreditat ca manager de proiect, formator şi specialist în inovare publică şi strategii Smart City. Consilierul personal al viceprimarului va câştiga un salariu brut de 22.500 lei, pe perioada celor cinci luni cât durează angajarea. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!