19.9 C
Campulung Muscel
13/04/2024

Cei trei constructori ai Bulevardului „Pardon” concurează şi pentru contractul reţelei de canalizare în satele Văcarea şi Valea Popii

Prima licitaţie a acestui an, după cum v-am relatat la timpul respectiv, a fost organizată de Primăria Mihăeşti, a cărei conducătoare a dat startul procedurii de achiziţie a unei lucrări importante pentru localitate imediat după sărbătorile de iarnă. Primăriţa Andreea Iuliana Crîmpiţă Matei este în căutarea executantului reţelei de canalizare în două sate ale comunei, Văcarea şi Valea Popii. În cadrul investiţiei vor fi realizate şi racordurile în cele două aşezări ale localităţii, plus racorduri în satele Mihăeşti şi Valea Bradului. Licitaţia demarată pe 4 ianuarie 2024, cu termen acordat pentru înscrierea constructorilor până pe 22 ianuarie 2024, se apropie de încheierea următoarelor două etape: evaluarea tehnică şi financiară, programate să se finalizeze până pe 21 februarie 2024.

  • Cele trei firme ale familiei Răuţoiu, înscrise la licitaţia de la Mihăeşti    

Şi-au manifestat interesul pentru contractul în valoare de 12,8 milioane de lei 13 firme – ofertanţi şi subcontractanţi – grupate în trei asocieri. Între acestea regăsim cele trei firme ale familiei Răuţoiu, deţinute de tată, mamă şi fiu, care au câştigat la Câmpulung împreună, în februarie 2019, contractul Bulevardului „Pardon”, aflat pentru a doua oară într-o nedorită pauză, nu se ştie cât timp.

Asocierea formată din S.C.A.D.T. SA (reprezentant Ion Ovidiu Toma), din Slatina, în calitate de lider, Uliter Grup SRL (reprezentant Maria Dorina Nicolescu), din Voluntari, ofertant, Intergroup Engineering SRL (reprezentant Silviu Florin Novac), din Bucureşti, ofertant, şi Rapid Complex SRL (reprezentant Constantin Iulian Vasile), din Negraia-Vâlcea, subcontractant;

Asocierea formată din Group Concif SRL (reprezentant Sorinel Răuţoiu), din Bădeni-Stoeneşti, Ratelen Construct SRL (reprezentant Elena Răuţoiu), din Cetăţeni, ofertant, Procivil SRL (reprezentant Alexandra Ecaterina Vetu), din Slobozia, ofertant, şi subcontractanţii Conteh Barengott SRL (reprezentant George Răuţoiu), din Târgovişte, Rapid Complex SRL (reprezentant Constantin Iulian Vasile), din Negraia-Vâlcea, Amiras C&L Impex SRL (reprezentant Ioan Stancu), din Târgovişte.

Asocierea formată din Valah Construct Grup SRL (reprezentant Viorel Olteanu), din Piteşti, în calitate de lider, General Trust Argeş SRL (reprezentant Aurel Stanciu), din Piteşti, ofertant, Proiect Infra 2005 SRL (reprezentant Ecaterina Pletoiu), din Piteşti, ofertant.

Am punctat în momentul în care v-am prezentat această intenţie a administraţiei de la Mihăeşti că, spre deosebire de colegii primari care îşi simplifică munca impunând condiţia celui mai mic preţ, primăriţa Andreea Crîmpiţă Matei merge pe criteriul celui mai bun raport calitate – preţ.

  • Lucrările trebuie executate în cel mult an şi jumătate

„Extinderea reţelei de canalizare în satele Văcarea şi Valea Popii, inclusiv racorduri, racorduri în satele Mihăeşti şi Valea Bradului, comuna Mihăeşti, judeţul Argeş: Servicii de proiectare fazele Proiect Tehnic, Detalii de Execuţie (PT+DE), Asistenţă Tehnică din partea proiectantului şi Execuţia lucrărilor” este titulatura investiţiei, care include şi serviciile cerute câştigătorului. Acesta va trebui să furnizeze „parchetul” întreg de servicii, de la proiectare, până la punerea în practică a lucrărilor.

Autoritatea contractantă punctează în invitaţia publicată pe portalul de specialitate în ce constau activităţile solicitate:

  • Servicii de proiectare în faza de proiect tehnic şi detalii de execuţie. Prestatorul va elabora, în patru exemplare originale, piese scrise (memorii tehnice, stabilirea categoriei de importanţă a lucrării, grafic de prestare a lucrărilor, liste de cantităţi de lucrări, caiete de sarcini etc.), piese desenate (plan de situaţie realizat pe baza ridicărilor topografice, profil longitudinal, profiluri transversale, detalii de execuţie etc.);
  • Execuţia lucrărilor, extinderea canalizării şi racordurile de la consumatori la reţeaua de canalizare, inclusiv organizarea de şantier;
  • Asistenţa tehnică din partea proiectantului pe parcursul execuţiei lucrărilor.

„Realizarea obiectivului de investiţii presupune o reţea de canalizare menajeră din PVC, SN8, SDR34, Dn 250mm, cu o lungime de 7.548 metri şi echipată cu 251 de cămine de vizitare din beton. Se propune extinderea unui sistem de canalizare cu descărcarea afluentului menajer prin intermediul a 8 staţii de pompare în canalizarea şi staţia de epurare existentă. În vederea facilitării racordării populaţiei la reţeaua de canalizare se prevăd conducte de racord din PVC, SN8, SDR34, Dn 160mm, prevăzute cu ramificaţii reduse Dn 250/160 şi cămin de racord la capătul terminal dinspre limita de proprietate a utilizatorului. Racordurile sunt în număr de 619 bucăţi.”, este descrierea oferită de organizatorii procedurii pentru cei interesaţi să se înscrie.

Valoarea totală a investiţiei se cifrează la 12.797.573,86 lei. Termenele pentru realizarea activităţilor din cadrul contractului sunt: 2 luni pentru serviciile de proiectare; 18 luni pentru execuţia lucrărilor.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!