8.4 C
Campulung Muscel
20/04/2024

ARO Câmpulung, înfrângere în amicalul cu CSM Slatina (L2)

ARO Câmpulung a disputat, miercuri, 14 februarie, o nouă partidă de verificare, adversară fiind de această dată echipa din Liga a II-a CSM Slatina. Meciul s-a disputat pe stadionul din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai” din Slatina și s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 4-0 (3-0), golurile fiind marcate de C. Doman, V. Alexandru, J. Mondragon şi S. Matei.

Sâmbătă, 17 februarie, ARO va juca un nou amical contra formației din Liga a III-a CSO Petrolul Potcoava. Partida se va disputa pe terenul din Dragoslavele. Pentru întâlnirea de la Slatina antrenorul Ionuț Mihu a avut la dispoziție următorii jucători: Iannis Mușat – Laurențiu Robu, Cosmin Oprean, Darius Vasilescu, Rareș Marinescu, Gabriel Jenaru, Cătălin Pahonțu, Bogdan Chiper, Mario Durdun, Alexandru Florescu și Darius Grigore.

Rezerve: Alexandru Silveanu – Teodor Peștișor, Adrian Manea, Mihai Nițescu, Darius Șerban și Rareș Grecu.

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI DE PREGĂTIRE:

  • 17 februarie – CSO Petrolul Potcoava (Liga 3)
  • 21 februarie – ASC Ciucaş Tărlungeni (Liga 3)
  • 24 februarie – ACS Vedița Colonești (Liga 3)
  • 28 februarie – SCM Râmnicu Vâlcea (Liga 3)
  • 2 martie – CS Unirea Bascov (Liga 3)
  • N.Manole

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!