8.4 C
Campulung Muscel
20/04/2024

Georgel Mădulărea este candidatul PSD pentru funcţia de primar al Câmpulungului

Astăzi, 29 martie 2024, în cadrul conferinţei de presă desfăşurată la sediul Partidului Social Democrat, filiala Câmpulung, a fost anunţat candidatul pentru funcţia de primar al municipiului Câmpulung. Aşadar, pentru alegerile locale din 9 iunie 2024, candidatul PSD Câmpulung pentru funcţia de primar este Georgel Mădulărea, ales în urma votului, în unanimitate, din partea biroului executiv al organizaţiei PSD Câmpulung.

Prezent la conferinţa de presă PSD Câmpulung, Ion Mînzînă, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a fost cel care a anunţat candidatura lui Georgel Mădulărea pentru funcţia de primar al oraşului, fiind propus şi votat de colegii de partid. „Noi sperăm ca prin prezenţa dumnealui în fruntea unei liste a PSD să câştigăm toate alegerile care se desfăşoară în municipiul dumneavoastră. Noi suntem PSD, cel mai important partid din România, cel mai important partid politic al judeţului Argeş, şi nu avem a ne propune, în judeţul Argeş, decât câştigarea alegerilor. Obiectivul nostru ţine de modul în care echipa municipiului Câmpulung se va implica în ceea ce va însemna precampania şi campania electorală: în a discuta cu oamenii, în a le spune oamenilor despre noi, despre ideea de construcţie, despre ideea de dezvoltare şi despre binele cetăţenilor. Eu îl felicit pe domnul Mădulărea pentru nominalizarea făcută, îi urez succes şi, bineînţeles, am speranţa că pe 10 iunie vom avea rezultate care ne vor da posibilitatea să abordăm următoarele alegeri din situaţia de câştigători.”, a declarat Ion Mînzînă, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş.

Georgel Mădulărea a fost ales anul trecut ca preşedinte al PSD Câmpulung, căruia Simona Bucura Oprescu i-a predat ştafeta la conducerea organizaţiei municipale. „Aşa cum ştiţi, acum un an am continuat munca doamnei ministru, astăzi deputat, pe atunci preşedintele organizaţiei Câmpulung. Am încercat să fac tot ceea ce ţine de mine, împreună cu echipa mea, ca lucrurile să meargă bine la Câmpulung. Astăzi, organizaţia a decis ca eu să fiu candidatul la funcţia de primar al Câmpulungului. Le mulţumesc pentru încrederea pe care au avut-o în mine şi le promit că voi face tot ceea ce ţine de mine ca oraşul Câmpulung să mă aibă primar. Eu sunt un om care cunosc foarte bine problemele Câmpulungului, aici muncesc, aici trăiesc, aici m-am născut, sunt zilnic în oraş, văd care sunt problemele oraşului, iar oraşul în momentul acesta este blocat. Eu cred că pot mult mai mult, cred că Partidul Social Democrat a dovedit că poate şi, cu sprijinul Consiliului Judeţean Argeş, pentru că lucrurile sunt clare, la Consiliul Judeţean va fi tot PSD-ul şi preşedinte va fi tot domnul Mînzînă. La Bucureşti, conducerea şi, sper eu, preşedinţia, o să fie a Partidului Social Democrat. Deci, noi am putea mişca lucrurile aici. Eu cred că un primar la Câmpulung al Partidului Social Democrat, sprijinit de o echipă care este puternică, pentru că avem cea mai mare echipă de parlamentari a judeţului Argeş, avem ministrul Muncii şi aţi văzut ce treabă a făcut şi se simt măririle de pensii care o să fie şi la 1 septembrie şi care au fost şi la 1 ianuarie. Noi avem toate posibilităţile să dezvoltăm oraşul. Îmi doresc ca oamenii să fie conştienţi, îmi doresc responsabilitate pe 9 iunie şi îmi doresc ca PSD să dea primar la Câmpulung.”, a relatat Georgel Mădulărea.

De asemenea, la eveniment a fost prezentă şi deputatul Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Potrivit acesteia: „Este un moment important pentru Câmpulung, fiindcă în echipă, colegii de la Câmpulung, împreună cu conducerea organizaţiei judeţene, astăzi ne-am desemnat candidatul pentru funcţia de primar al municipiului Câmpulung. Eu ştiu că întotdeauna munca stăruitoare învinge totul. Sunt sigură că în săptămânile, în lunile care vor urma, colegii noştri vor merge la fiecare câmpulungean şi le vor transmite cât de important este ca împreună să redăm măreţia Câmpulungului şi să deblocăm dezvoltarea Câmpulungului.”.

În ceea ce priveşte lista pentru Consiliul Local, potrivit lui Ion Mînzînă, aceasta va fi un atribut al biroului executiv al organizaţiei Câmpulung. La momentul potrivit, va fi anunţată lista, în funcţie de implicarea pe care o vor avea cei care vor să facă parte din aceasta, în precampania electorală. „Sunt 40 de zile de precampanie. Implicarea dânşilor în ceea ce vor să construiască în Câmpulung va crea şi posibilitatea să avem poziţiile clar stabilite la momentul potrivit.”, a specificat Ion Mînzînă. Cât despre candidaţii PSD pentru funcţia de primar la comune, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş nu i-a putut nominaliza, deoarece mulţi dintre aceştia trebuie să respecte perioada de 50 de zile înainte de a-şi înainta demisia din anumite funcţii.

Nu în cele din urmă, Georgel Mădulărea a punctat faptul că are pregătit un program pentru campania electorală. „Ne-am structurat aşa, cât de cât, un program. Am aşteptat întâi să vedem cine este candidatul şi după aceea fiecare să-şi amprenta. Acum, fiindcă se ştie că eu sunt candidatul partidului, voi analiza programul pe care noi l-am gândit, ne vom consulta cu domnul preşedinte şi cu domnii deputaţi şi vom avea un program în momentul în care va trebui să demarăm campania electorală.”, a menţionat acesta.

R.A.Ş.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!