11 C
Campulung Muscel
01/03/2024

Înainte să ajungă în Grui, turma de oi a blocat intersecţia de la Turn

În cursul zilei de vineri, 8 decembrie 2023, câmpulungenii au fost martorii unei situaţii mai puţin obişnuite. O turmă de oi, care venea din cartierul Vişoi, a fost surprinsă blocând intersecţia de la Turn, una dintre cele mai aglomerate din oraş. Cu ciobanul lor, ghidându-le prin trafic, oile au traversat podul, spre cartierul Grui.

Ajunse la intersecţia străzilor Revoluţiei şi Gruiului, turma a găsit un punct de atracţie neaşteptat: sensul giratoriu. Taximetriştii din zonă au observat ciobanul cum mâna rapid mioarele, nelăsându-le să rămână prea mult în sensul giratoriu, însă întâmplarea a fost ca unul dintre trecători să imortalizeze momentul în care turma se afla în mijlocul intersecţiei. Fotografia a devenit rapid virală în mediul on-line, făcând furori pentru nefirescul situaţiei.

Animalele au traversat oraşul, având preferinţe pentru nodurile intersecţiilor aglomerate. Se pare că Vişoiul este cunoscut pentru preferinţa vacilor pentru spaţiul verde dintre blocuri, iar Gruiul este, aparent, teritoriul neoficial al oilor.

Robert Adrian ŞTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!