11 C
Campulung Muscel
01/03/2024

Au avut zile! Au plonjat cu maşina în albia Râului Târgului!

Patru tineri au văzut moartea cu ochii după ce autoturismul cu care se deplasau a plonjat de pe podul de la Apa Sărată (strada Grigore Alexandrescu) în albia Râului Târgului. Evenimentul rutier s-a petrecut în această seară, în jurul orei 17.30.

Cel mai probabil, conducătorul auto a pierdut controlul volanului pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile meteo (ceaţă şi carosabil alunecos), însă poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung sunt cei care vor stabili, în urma cercetărilor efectuate, cauzele şi împrejurările care au stat la baza producerii acestui accident. La faţa locului au ajuns şi pompierii de la Detaşamentul Câmpulung, cu o autospecială pentru stingerea incendiilor şi o ambulanţă SMURD. Nu a luat nimic foc, însă trei tineri (două fete şi un băiat) au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportaţi la spital. Maşina a părăsit partea carosabilă fără să lovească balustrada podului şi a aterizat pe roţi direct în apă. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis sâmbătă un „Cod galben” de ceaţă şi polei, valabile în şapte judeţe din ţară, inclusiv în Argeş. În aceste zone s-a semnalat ceaţă, care a determinat scăderea vizibilității sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, asociată cu burniță ce a favorizat, în funcție și de condițiile locale, formarea poleiului sau ghețușului. Avertizările sunt în vigoare sâmbătă seara până la ora 23.00.

Alex Barbu

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!