11 C
Campulung Muscel
01/03/2024

Descoperire macabră la Dragoslavele! Antebraţul unui criminal din Capitală, găsit în apropierea râului Dâmboviţa!

Anchetă de amploare în Muscel! Pe 8 decembrie, aproape de miezul nopţii, pe drumul judeţean care face legătura între comunele Dragoslavele şi Stoeneşti, într-o zonă nelocuită, undeva în apropierea râului Dâmboviţa, a fost găsit un fragment dintr-un cadavru uman! Surse judiciare au confirmat pentru Antena 3 CNN că este vorba de antebrațul unui adult, cel mai probabil, un bărbat. Potrivit digi24.ro, după analizarea amprentelor, polițiștii au stabilit că îi aparține unui bărbat de 53 de ani din București, condamnat pentru omor.

„La data de  08.12.2023, în jurul orei 23.50, pe raza comunei Dragoslavele, pe DJ 725, într-o zonă nelocuită, în apropierea râului Dâmbovița, a fost găsit un fragment de membru uman superior drept, prezentând leziuni cu aspect de mușcături de animale. Se continuă cercetările pentru găsirea restului cadavrului, identificarii persoanei și stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul. A fost intocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă. În urma prelevării amprentelor de la fragmentul de membru superior drept, găsit în noaptea de 08 spre 09 decembrie, în comuna Dragoslavele, și a implementării acestora în baza de date, polițiștii au reușit identificarea persoanei careia îi aparține, respectiv un barbat de 53 de ani, care figurează cu domiciliul în municipiul București. De asemenea, s-a stabilit faptul că bărbatul figurează cu antecedente penale. Cercetarile continuă pentru identificarea restului cadavrului, iar polițiștii au extins verificările și în localitățile unde persoana a avut domiciliul anterior.”, se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş. Polițiștii și salvamontiștii, ajutați de câini, încearcă acum să găsească şi restul corpului. „Este vorba despre un bărbat din București, care în 1996 a fost condamnat pentru omor. Nu e singur faptă penală, vorbim de o altă condamnare în 2015 pentru tentativă de omor”, precizează Teodora Chiuş, jurnalist Digi24. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Alex Barbu

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!