1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

AS Contabilitate Stoeneşti şi-a reluat poziţia de lider în clasamentul Ligii a V-a, Seria Nord

Într-un derby intens, AS Contabilitate Stoeneşti a obţinut o victorie cu scorul de 3-1 împotriva campioanei en-titre, AS Petrolul Hârtieşti, fiind o confruntare ce promitea a fi dificilă, având în vedere poziţionarea adversarului în fruntea clasamentului şi rezultatele recente ale echipei din Stoeneşti.

Cu o vreme mai puţin prielnică fotbalului, echipele s-au întâlnit pentru a-şi disputa supremaţia într-un meci important. AS Contabilitate Stoeneşti a reuşit să controleze jocul de la un capăt la altul, făcându-şi astfel misiunea mult mai uşoară. Deşi au jucat mai bine de 20 de minute cu un om în minus, motivaţia jucătorilor a compensat acest dezavantaj.

Numărul mare de ocazii crate de gazde a pus la încercare abilităţile portarului advers, care a fost, fără îndoială, cel mai solicitat om al oaspeţilor din acest meci. Aşadar, AS Contabilitate Stoeneşti şi-a consolidat victoria, marcând de trei ori şi limitându-şi echipa adversă la un singur gol. Cu această victorie în derby-ul etapei, echipa de fotbal din Stoeneşti îşi ia locul de lider în clasament şi oferă o perspectivă optimistă pentru deplasarea viitoare, în ciuda provocărilor care se anunţă la Rădeşti.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!