1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

AS Cimentul Valea Mare Pravăţ a obţinut cea de-a patra victorie în Liga a V-a, Seria Nord

Într-un spectacol de fotbal desfăşurat duminică, 19 noiembrie 2023, AS Cimentul Valea Mare Pravăţ a obţinut o victorie importantă împotriva echipei AS Rapid Davideşti, cu un scor final de 6-1.

Cu echipa pregătită corespunzător vremii şi determinată să ofere un spectacol de excepţie, a eliminat rapid orice emoţie, marcând încă din primele minute ale reprizei. Avantajul s-a majorat rapid, iar până la pauza meciului, AS Cimentul Valea Mare Pravăţ a reuşit să înscrie de patru ori, stabilind un scor parţial de 4-1. Repriza a doua a continuat în aceeaşi notă, cu o echipă relaxată, scutită de presiunea scorului, ceea ce a dus la o victorie finală cu un scor impresionant de 6-1.

Bucuria victoriei a fost umbrită de vestea tristă că Renţi Voicilă, căpitanul echipei, va absenta în perioada următoare, acesta disputând ultimul său meci. Colegii i-au transmis: „Te aşteptăm cât mai repede înapoi, RTY10!”. Cu această victorie, AS Cimentul Valea Mare Pravăţ rămâne pe poziţia a şaptea în clasament. Golurile marcate de Renţi Voicilă (2), Alexandru Ovejdanie (2), Mădălin Costea (1) şi Leo Leonardo (1) au contribuit la succesul echipei în acest meci.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!