-0.4 C
Campulung Muscel
10/12/2023

Florina Vuţei a adus faţă în faţă, în cadrul unui eveniment de business, colege din Organizaţia Femeilor Antreprenor şi muscelence cu profesii publice ori afaceri private

Femeia de afaceri Florina Vuţei, în calitate de preşedinte al Organizaţiei Femeilor Antreprenor UGIR Argeş, fondator şi manager al grupului de firme Un băiat şi o fată, a organizat întâlnirea de la Câmpulung a colegelor sale de la nivel central cu doamnele din Câmpulung, care activează în diverse domenii de activitate, în sistemul privat, dar şi public. OFA UGIR, Organizaţia Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriaşilor din România, a avut reprezentare la evenimentul câmpulungean prin Ana Maria Icătoiu, vicepreşedintele OFA UGIR şi expert în fonduri europene şi guvernamentale, Amalia Georgescu, vicepreşedinte OFA UCGIR Regiunea Nord-Est şi fondator AGEO Events, şi Ana Maria Alexandru, din partea OFA UCIR Bucureşti, fondator AMA Leadership Academy, în calitate de speakeri. Evenimentul de business networking a avut loc la CoArt, sala localului fiind ocupată până la ultimul loc de doamne cu afaceri private ori profesii în educaţie, sănătate, industria alimentară, administraţie publică, juridic, urbanism şi arhitectură, dezvoltare personală, consultanţă, fonduri europene, energie, telecomunicaţii, cultură, turism, frumuseţe etc. Dialogul purtat de invitatele Florinei Vuţei cu participantele la „Connecting Women in Business” şi-a propus să constituie „o ocazie de a descoperi oportunităţi valoroase de dezvoltare a afacerilor, noutăţi cu privire la finanţări, dar şi modalităţi de instruire şi trening pentru angajaţi în era digitală”.

  • Motivul pentru care Florina Vuţei este alături de OFA UGIR: „Vreau să inspir alte femei, să ofer din ceea ce am reuşit să dezvolt în business şi vreau să fiu alături de voi”

Patronatul U.G.I.R. – Uniunea Generală a Industriaşilor din România susţine femeile în activitatea lor, „indiferent că vorbim despre activitatea antreprenorială sau activitatea academică, vocaţională, socială ş.a.m.d.”, spunea în deschidere Amalia Georgescu. „Dincolo de o afacere, o titulatură şi o meserie, în primul rând, noi suntem cele care ştim să iubim şi să dăm viaţă şi să adunăm în jurul nostru pe cei care ne iubesc, pe cele care ne iubesc şi, bineînţeles, să dăm viziune, să dăm bucurie şi să ştim că ceea ce ne planificăm se întâmplă. Vă spun şi din rolul de mamă, de soţie, de soră – sunt singura fată între patru băieţi -, dar şi din rolul de antreprenor, de şef etc., că femeile au o putere extraordinară să ridice sau să coboare oamenii. Aveţi o putere extraordinară să adunaţi lângă voi oamenii sau să-i îndepărtaţi. Aveţi o putere extraordinară să vă îndepliniţi viziunea sau să rămână un vis într-un sertar. Aceste lucruri se văd zi de zi, prin deciziile pe care le luăm, când ne trezim dimineaţa, ce vedem în oglindă, ce ne spunem nouă însene, cu ce ne îmbrăcăm şi cum alegem să petrecem ziua respectivă. Iar la finalul zilei, ca să nu uităm de noi, ne amintim ce ne-am spus dimineaţă în oglindă, evaluăm indirect ziua şi spunem: a fost sau nu a fost bine? Noi, femeile, prin puterea noastră creatoare, am hotărât, o parte dintre noi, în 2020, înainte de pandemie, să facem ceva diferit. De asta sunteţi voi astăzi, aici: pentru că viziunea noastră din 2020 a căpătat fiinţă, a adunat nişte femei extraordinare alături de noi şi s-au întâmplat o mulţime de activităţi. În trei ani şi jumătate, au venit alături de noi peste 700 de femei, membre, partenere, colaboratoare din trei ţări. Astăzi, suntem alături de voi să vă sărbătorim şi să vă mulţumim, pentru că, atunci când femeile se adună împreună, se întâmplă magie, creaţie, forţă, succes şi mai avem o putere extraordinară: să comunicăm şi să ne influenţăm una pe alta prin atitudinea pe care o avem. Căci avem acea vorbă: prima impresie contează. Vă spun că noi am interpretat greşit mult timp această vorbă. Ni s-a spus că noi trebuie să ne concentrăm mai mult pe înfăţişare. Prima impresie care contează este privirea din ochii mei, zâmbetul pe care ţi-l ofer, atitudinea pe care o simţi de la distanţă înainte de a apuca să vin şi să-ţi spun: bună seara! Prima impresie pe care noi o creăm ţine de atitudinea pe care vrem s-o transmitem din interiorul nostru. În această seară, suntem aici ca să vă încurajăm să credeţi şi să arătaţi cât mai mult din această atitudine, pe care, poate, aţi sădit-o şi aţi dezvoltat-o zi de zi. Sau poate o arătaţi în zi de sărbătoare, ca hainele bune. Sau nu ştim cum să scoatem în evidenţă această forţă pe care noi, femeile, o avem şi este unul dintre cele mai mari atuuri ale noastre.”, a fost mesajul Amaliei Georgescu, moderatorul acţiunii.

Amalia Georgescu spunea că motivul prezenţei sale şi a colegelor sale, alături de câmpulungence, este următorul: „Aşa şi-a dorit Florina!” „Florina ne-a cucerit în momentul în care ne-am întâlnit prima dată la o conferinţă la Bistriţa, unde a venit cu prăjiturile ei superbe. A avut un cuvânt extraordinar de încurajare pentru noi, căci, atunci când a venit la masă, a spus: „Am un business dulce, dar, mai mult decât atât, am un băiat şi o fată, pe care îi iubesc extraordinar de mult. Pentru că aceşti copii m-au inspirat atât de mult pe parcursul carierei mele, vreau ca şi eu, la rândul meu, să inspir alte femei, să ofer din ceea ce am reuşit să dezvolt în business şi vreau să fiu alături de voi. Astăzi, această întâlnire este posibilă datorită ţie, Florina.”, a povestit Amalia Georgescu şi cum a cunoscut-o pe Florina Vuţei, şi cui i-a aparţinut iniţiativa pentru evenimentul de la Câmpulung.

„Îmi doresc, în primul rând, ca toate femeile să se inspire din frumosul, eleganţa şi dezvoltarea noastră. Dezvoltarea noastră înseamnă să avem o energie pozitivă, să avem grijă de noi, să ne dezvoltăm frumos, să prosperăm şi să fim în creştere tot timpul. Să fim cât se poate de bune şi de iubitoare.”, a afirmat Florina Vuţei, recunoscătoare doamnelor din rândul clientelor şi prietenelor că i-au onorat invitaţia într-un număr atât de mare.

Alături de câmpulungence s-au mai aflat Mirabela Miron, din Iaşi, cea care a creat OFA UGIR, antreprenor cu o experienţă de 20 de ani, Andreea Mirela Tache, director al Cabinetului Directorului General al ADR Sud Muntenia, şi Gabriela Călin, director al Direcţiei Autoritatea de Management Programul Regional Sud Muntenia, care le-au vorbit doamnelor despre oportunităţile de finanţare şi direcţiile de investiţii la care pot avea acces cu fonduri europene. Prezenţa celor două musafire de la ADR Sud Muntenia s-a datorat tot Florinei Vuţei, ca fost şi, probabil, viitor beneficiar de fonduri europene.

De asemenea, Mădălina Oncioiu le-a împărtăşit experienţa sa de participantă la prima ediţie a competiţiei de antreprenoriat OFA Start-Up Angels, care a debutat în timpul pandemiei, pentru a încuraja antreprenoarele cu o activitate sub trei ani. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!