15.5 C
Campulung Muscel
17/06/2024

Satul Poveștilor, din comuna Bughea de Sus, inaugurează „Tărâmul Sărbătorilor de Iarnă”

În acest week-end, evenimentul organizat de Satul Poveștilor, „Inaugurarea Tărâmului Sărbătorilor”, se va desfășura în zilele de sâmbătă și duminică, 26-27 noiembrie 2022, începând cu ora 16.00.

Cei prezenți vor fi întâmpinați cu mini-candy bar, bomboane, ceai, ciocolată caldă, pictură pe față, mini-discotecă, inaugurarea luminițelor de sărbătoare, ședințe foto, vizitarea Satului Poveștilor și, nu în ultimul rând, mici cadouri de la Moș Nicolae. De asemenea, în cadrul acestui eveniment, Teatrul Junior, împreună cu Satul Poveștilor, va susține premierea spectacolului muzical – distractiv – educativ „Dresorul fulgilor de nea”. Scenariul și regia aparțin lui Victor Mihalache, scenografia este a Monei Lucia Ganea, iar regia muzicală aparține Roxanei Clopotaru.

Satul Poveștilor se află în localitatea Bughea de Sus, strada Fântâneru, numărul 697, la doar 4 km de Câmpulung Muscel. Prețul pentru intrare este de 50 de lei/copil și 20 de lei/adult. Locurile sunt limitate.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!