1.9 C
Campulung Muscel
29/11/2023

După o primă repriză controlată în totalitate, ARO pierde la limită în deplasarea de la Blejoi

În runda cu numărul opt a Ligii 3 (Seria 4) la fotbal, ARO Câmpulung a pierdut la limită, scor 2-1, în deplasarea de la Blejoi, după o primă repriză pe care a dominat-o cap-coadă și pe care a terminat-o în avantaj, grație golului marcat, din penalty, de Gabriel Jenaru. Soarta meciului s-a decis la începutul reprizei secunde, în doar cinci minute, când gazdele au punctat de două ori, profitând de erorile comise în defensivă de echipa musceleană.

  • CS Blejoi – ARO Câmpulung 2-1 (0-1)

În fața a circa 200 de spectatori, pe un teren foarte bun în comparație cu cel de-acasă, ARO a început în forță partida de la Blejoi și a ținut-o tot așa pe parcursul primei reprize, una în care gazdele rareori s-au apropiat de careul advers. Pe fondul acestei dominări, ocaziile n-au încetat să apară. Prima oportunitate de a marca a irosit-o Măzărache, în minutul 19, când balonul șutat de acesta a trecut pe lângă stâlpul din stânga porții apărate de Cotolan. Șase minute mai târziu, Bucurescu nimerește plasa laterală a porții adverse, iar în minutul 41 același jucător centrează perfect pentru Măzărache, după ce a trecut spectaculos de un adversar, însă atacantul muscelean trimite peste transversală.

În ultimul minut al primei reprize, Măzărache este faultat clar în careu, iar Jenaru transformă cu siguranță penalty-ul acordat de centralul Ioniță. Impulsionate de publicul blejoian, gazdele ies de la cabine decise să întoarcă rezultatul de pe tabela de marcaj și reușeșc să egaleze în minutul 50 prin Tolea, care prinde un șut spectaculos, din prima, din afara careului mare. În minutul 55, Pătrașcu îi aduce pe oaspeți în avantaj, stabilind totodată și scorul final al partidei, trimițând mingea cu capul în plasa porții apărate de Mușat, în urma unei lovituri de colț. Până la finalul meciului fotbaliștii musceleni încearcă să obțină cel puțin egalarea, însă atacurile lor au fost sterile, pe fondul lipsei de clarviziune în joc. În ultima etapă a turului, ARO Câmpulung va întâlni acasă pe CSO Plopeni, echipă aflată pe locul 6 în clasamentul seriei.

ARO Câmpulung: Iannis Mușat – Denis Răduță, Laurențiu Robu, Alin Fieraru, Cosmin Oprean,  Denis Pia, Andrei Neicu, Francesco Bucurescu, Simon Măzărache (cpt), Darius Grigore, Gabriel Jenaru.

Au mai jucat:  Bogdan Chiper, Olaru David și  Mario Durdun

Rezerve neutilizate: Robert Moise – Mihailă Ștefan, Teodor Butoiu, Matteo Olaru, Darius Șerban și Antonio Papuc.

N. Manole

Rezultate etapa 8, Liga 3, Seria 4

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!