15.5 C
Campulung Muscel
17/06/2024

Gheorghe Şucu a semnat contractul pentru a aduce apă potabilă în comuna Mioarele, de la Câmpulung

De curând, primarul comunei Mioarele, Gheorghe Şucu, a reuşit să semneze contractul pentru unul dintre cele mai importante proiecte pe fonduri europene nerambursabile, prin programul „Anghel Saligny”, ce vizează alimentarea comunei Mioarele cu apă potabilă de la Câmpulung, prin intermediul a trei staţii de alimentare.

În ceea ce priveşte procesul de implementare a proiectului, primarul Şucu a menţionat că: „Am scos la licitaţie alimentarea cu apă de la Câmpulung. Am scos-o la licitaţie şi vedem cine se înscrie, documentaţia durează până se face. Eu vreau să insist să se facă cât mai repede, deoarece nu este apă deloc”. Acest demers reprezintă o prioritate pentru comună, dată fiind situaţia delicată legată de aprovizionarea cu apă în zonă. De curând, primarul a adăugat că a reuşit să ducă apă, cu cisterna, pe la Chilii, deoarece în altă parte nu poate căra. „Am mai avut în cele două izvoare din spatele Primăriei ceva apă mai multă şi am cărat dintr-un bazin de acolo la Chilii”.

Zonele afectate sunt Măţău, Coceneşti şi Chilii, unde nu este apă deloc. Prin acest proiect se va aduce apă potabilă de la Câmpulung, cu ajutorul a trei staţii de pompare, si va fi dată drumul în toată comuna. Pe de altă parte, în Suslăneşti există un bazin de apă şi un izvor, care asigură apa potabilă localnicilor.

R.A.Ș.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!