37.4 C
Campulung Muscel
17/07/2024

Muscelul Câmpulung, victorie pentru primul loc! Muscelul Câmpulung – Olimpic Cetate Râşnov 2-1 (0-0)

Muscelul Câmpulung şi-a trecut în cont, vineri după-amiază, pe „Municipal”, în derby-ul etapei, cea de-a patra victorie consecutivă din actuala stagiune a Ligii a 3-a şi s-a instalat în fotoliul de lider al Seriei 5. Echipa musceleană s-a impus la limită, scor 2-1, în faţa formaţiei Olimpic Cetate Râşnov, golurile fiind marcate de Elvis Ciaccio (min.51) şi Luca Stancu (min. 66), respectiv Toderaşcu (min. 90+4).

În ciuda vremii nefavorabile (a plouat pe toată durata partidei) şi a terenului greu, gazdele au reuşit să-şi impună jocul , controlând disputa de la un capăt la celălalt. Antrenorul Costin Lazăr a fost din nou inspirat în alcătuirea primului 11, titularizându-l în premieră pe mijlocaşul camerunez Jose Ntmack, care a avut o prestaţie fără greşeală. În prima parte a meciului, ambele echipe au dat dovadă de un angajament fizic considerabil, fără faze „fierbinţi” la cele două porţi, astfel că s-a intrat la cabine cu un scor alb. La reluare, Elvis Ciaccio şi-a anunţat intenţiile ofensive prin câteva incursiuni de efect spre poarta adversă, iar în minutul 51 reuşeşte deschiderea scorului.

Bine găsit cu o pasă în adâncime, italianul a trecut în viteză de apărătorii adverşi şi a înscris cu precizie pe lângă portarul oaspeţilor ieşit în întâmpinare. Un sfert de oră mai târziu, Luca Stancu punctează pentru 2-0, cu un şut în forţă, deviat în poartă de un jucător advers. Muscelul Câmpulung a mai marcat o dată prin Jenaru, proaspăt intrat în teren, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Când toată lumea aştepta fluierul de final al arbitrului, la ultima fază a meciului oaspeţii reuşesc să marcheze prin Toderaşcu, astfel că partida se termină 2-1, iar Muscelul a urcat pe prima poziţie a clasamentului Seria 5, cu 12 puncte, după AFC Odorheiu Secuiesc a pierdut cu 3-0 în faţa echipei Spesi OSK Sfântu Gheorghe 2. Pentru Muscelul Câmpulung urmează o poartidă dificilă, sâmbăta viitoare, la Odorheiu Secuiesc.

În partida de vineri, antrenorul Costin Lazăr a trimis în teren următorul 11: Marian Voicu – Gabi Matei (cpt), Marius Sanda,Mituţ Oprea, Cătălin Sajin, Jose Ntmack, Luca Stancu, Ştefan Ghiţă, Alexandru Nica şi Elvis Ciaccio. Rezerve: Andrei Dumitru (gk), Codruţ Turcin, Steve Ndah, Ionuţ Jenaru, Alexandru Chiriac, Antonio Niţă, Vlăduţ Bălan, Marin Ion, Laurenţiu Hagiu. N. Manole

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!