13 C
Campulung Muscel
02/12/2023

În această săptămână, la Câmpulung, se joacă primul turneu internațional de volei

Spre finalul acestei săptămâni, în Câmpulung, se desfăşoară Turneul Internaţional „Muscel Cup Volley Ball 2023”, prima ediţie. Vicecampioanele României din ultimul turneu de volei şi gazdele acestui eveniment au avut parte şi de primul meci din acest campionat.

În primele meciuri disputate pe 7 septembrie 2023, CS Muscel s-a confruntat cu Champions Sibiu și PANATHINAIKOS ATENA . Cu toate că este primul turneu internaţional care se desfăşoară în Câmpulung, fetele de la CS Muscel nu au fost tensionate, ba din contră, au reuşit să se detaşeze de emoţii şi să joace un prim meci foarte bun. De asemenea, acestea au fost încurajate, ca de fiecare dată, de către galeria de la fotbal, care le-a fost şi le este alături cu fiecare meci. Totodată, spectatorii le-au susţinut, de pe margine, pe întreg parcursul meciurilor.

Aşadar, iată care au fost rezultatele în prima zi de turneu:

Grupa A, sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Nanu Muscel”:

  • PANATHINAIKOS ATENA – ACADEMIA FOCŞANI: 3-0
  • CS MUSCEL – CHAMPIONS SIBIU: 3-0
  • ACADEMIKA FOCŞANI – CHAMPIONS SIBIU: 0-3
  • CS MUSCEL – PANATHINAIKOS ATENA: 3-1

Grupa B, sala de sport a Colegiului Naţional Pedagogic „Carol I”:

  • A.O. KAVALA – DINAMO BUCUREŞI: 3-0
  • CSM BUCUREŞTI – JUVENIL BRAŞOV: 3-1
  • A.O. KAVALA – CSM BUCUREŞTI: 3-2

De asemenea, cei care cunosc cazul micuţului David Mihăilă, un băieţel din Valea Mare Pravăţ bolnav de epidermoliză buloasă distrofică, o afecţiune care îi provoacă răni deschise pe corp, îl pot ajuta să primească tratamentul necesar printr-o donaţie, care se poate realiza la oricare dintre cele două săli în care se joacă acest turneu, respectiv: sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Nanu Muscel” şi sala de sport a Colegiului Naţional Pedagogic „Carol I”.

R.A.Ș.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!