15.5 C
Campulung Muscel
17/06/2024

Mâine, fiul premierului Marcel Ciolacu se căsătoreşte cu iubita câmpulungeancă

Mâine, 9 septembrie, fiul premierului Marcel Ciolacu se căsătoreşte, la Buzău, cu iubita sa câmpulungeancă, cu care, potrivit presei centrale, are o relaţie de peste patru ani. Andrei Filip Ciolacu, în vârstă de 24 de ani, îşi uneşte destinul de cel al lui Iris Alexa Constantinescu, de 23 de ani, fiica asistentei şefe a Secţiei Primiri Urgenţe a Spitalului Câmpulung. Presa centrală relatează că Andrei şi Alexa au fost colegi de liceu la Colegiul Naţional „B.P. Haşdeu” din Buzău, perioadă în care a început povestea lor de dragoste. Din informaţiile noastre, Alexa a fost elevă a Liceului Teoretic „Dan Barbilian”. În anul următor, 2018, tânăra a început cursurile Facultăţii de Medicină a Universităţii „Ovidius” din Constanţa, unde este colegă cu Andrei.

  • Alexa a învăţat la Şcoala Naţională „Oprea Iorgulescu” şi la Liceul “Dan Barbilian”

Marcel Ciolacu a vorbit despre iubita fiului său încă din anul 2021, când a postat o fotografie cu cea care, doi ani mai târziu, îi devine noră cu acte în regulă. De ziua băiatului său, în urmă cu doi ani, pe 29 aprilie 2021, Ciolacu scria următorul mesaj la fotografia cu Andrei şi Alexa: „Astăzi este ziua fiului meu, Filip. Îi doresc să fie sănătos şi să privească cu încredere în viitor. Îi urez să-şi îndeplinească visul de a deveni un medic foarte bun care să muncească aici, în ţară, fiindcă ştiu că vrea să-şi ajute cât mai mult semenii. Să-şi facă o familie mare și frumoasă şi să fie unul dintre milioanele de tineri care vor schimba România într-o țară modernă, prosperă şi mult mai curată. La mulţi ani, Filip! Sunt mândru de tine şi de realizările tale şi îţi voi fi întotdeauna alături!”

Buzău este oraşul natal al premierului, de aceea cununia civilă va avea loc aici. Roxana, soţia premierului, nu şi-a urmat soţul în Capitală, alegând să trăiască la Buzău. Andrei este singurul copil al soţilor Ciolacu.

Potrivit presei centrale, regula în familia lui Marcel Ciolacu este prezenţa tinerilor însurăţei la Buzău, la toate evenimentele de familie. „Eu i-am spus iubitei fiului meu. Să ştii regulile de la început: în prima zi de Paşti şi de Crăciun, noi ne strângem cu toţii la Buzău.”, a precizat Marcel Ciolacu (sursa: stirileprotv.ro). “Ne strângem cu toţii. Fac parte dintr-o familie numeroasă. Suntem trei fraţi. Marea majoritate avem băieţi. La un singur băiat există o singură nepoată care este cea mai răsfăţată în familie. (…) Şi fiul meu, şi nepoţii au venit între timp cu prietene, viitoarele soţii. Ne strângem. Cât timp trăia tatăl meu, ne strângeam cu adevărat mulţi”, i-a povestit Marcel Ciolacu „La cină” Ionelei Năstase, emisiune difuzată de Digi 24.

Andrei şi Alexa sunt studenţi în anul V, la Facultatea de Medicină din Constanţa. Logodnica lui Andrei a învăţat la Şcoala Naţională „Oprea Iorgulescu” din Câmpulung. Dintre calităţile tinerei, presa centrală scoate în evidenţă înclinaţia acesteia pentru artele plastice. „E.M.”

Sursa foto: Facebook Alexa Constantinescu, Marcel Ciolacu

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!