31.9 C
Campulung Muscel
17/07/2024

Evoluţii remarcabile pentru piloţii RB Racing la Şura Mare

În acest week-end s-a desfăşurat la Şura Mare, în judeţul Sibiu, etapa cu numărul 4 din Campionatul Naţional de Slalom Paralel. Piloţii de la RB Racing au avut şi de această data evoluţii remarcabile. Dacă David Nedelcu şi Teodora Merlă sunt deja obişnuiţi cu podiumurile la acest gen de competiţii, Iris Muscalu a debutat la Slalom Paralel cu brio.

Sâmbătă, pe circuitul Masterway de la Şura Mare, din judeţul Sibiu, gazda obişnuită a competiţiilor de Slalom Paralel, clubul muscelean RB Racing a fost prezent cu trei piloţi. David Nedelcu şi Teodora Merlă sunt deja familiarizaţi cu acest gen de competiţie, cei doi reuşind deja şi victorii la clasele la care au participat. La această etapă, beneficiind de suportul veteranului Gigi Ticuţă, care a stat în dreapta, Iris Muscalu a debutat la Slalom Paralel, având un parcurs demn de evidenţiat. Tânăra sportivă câmpulungeană s-a clasat pe locul 8 în clasamentul final al clasei Juniori Start, ceea ce nu poate decât să o ambiţioneze, pentru evoluţii din ce în ce mai reuşite.

Teodora Merlă a evoluat foarte sigur, reuşind în final să se claseze pe locul 2 la clasa Juniori Pro, pe 3 la Juniori Masters şi pe 2 la clasa Femina, evoluţiile sale poziţionând-o pe un onorabil loc 9 în clasamentul Open, acolo unde lider este Vali Porcişteanu.

Performerul delegaţiei RB Racing este David Nedelcu. Tânărul pilot muscelean a reuşit să se impună atât la clasa Juniori Pro, cât şi la Juniori Masters, performanţe care-l situează pe locul 5 în clasamentul Open.

Evoluţiile tinerilor sportivi de la Câmpulung arată încă o dată că şcoala de pilotaj RB Racing se află într-un continuu proces de descoperire şi şlefuire a tinerelor talente, formând adevărate caractere de sportivi performanţi în motorsport. Următoarea etapă din Campionatul Naţional de Slalom Paralel este programată pe data de 16 Septembrie, pe acelaşi circuit de la Şura Mare, iar piloţii RB Racing sunt determinaţi să se autodepăşească.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!