19.1 C
Campulung Muscel
19/06/2024

La intersecția de lângă Turn s-au montat noile borduri, însă lucrările nu sunt finalizate

În această dimineață, muncitorii ADP s-au apucat de reabilitarea colțului intersecției de lângă blocul Turn, acolo unde, în urmă cu ceva vreme, un camion a rupt o bucată din scuarul unde este amplasat semaforul.

Pe teren a fost prezentă o echipă însemnată de la ADP, de aproximativ 6 muncitori, alături de inginerul Bogdan Badea, care supraveghea buna desfășurare a lucrărilor. După spusele acestuia, scuarul care se va monta în locul celui vechi, împrejmuit de borduri noi din material cauciucat, se va finaliza în cursul zilei de astăzi sau, cel târziu, luni.

Cu toate acestea, lucrările nu au fost gata astăzi, probabil și pentru faptul că muncitorii au fost nevoiți să lucreze atent și cu un ritm mai scăzut în dreptul semaforului, deoarece, la prima oră a dimineții, nu cunoșteau foarte bine suprafața de dedesubtul stâlpului și au trebuit să acționeze, în jurul acestuia, folosindu-se doar de lopeți. În cele din urmă, astăzi s-a reușit amplasarea noului scuar cu borduri cauciucate de culoare galben-negru, iar luni va urma turnarea startului de asfalt în interiorul scuarului, ceea ce va duce la finalizarea acestor lucrări de amenajare a intersecției.

R.A.Ș.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!