25.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Instanţa a rămas în pronunţare în procesul politic al Bulevardului „Pardon”. Pe 10 februarie este posibil să se dea verdictul

Dacă instanţa Tribunalului Argeş nu amână pronunţarea, pe 10 februarie 2023, se va da primul verdict în procesul politic al Bulevardului „Pardon”. Astfel s-a stabilit astăzi, când s-a consumat a opta înfăţişare într-o cauză iniţiată de prefectul PNL Radu Perianu cu scopul de a opri, cât de mult timp se poate, investiţia de amenajare a Bulevardului „Pardon”. Rivalii politici ai Elenei Lasconi, care apelează la tertipuri murdare pentru a o înlătura din funcţie, au lovit unde doare mai tare: trafic şi imaginea centrului, care ar fi fost puse la punct dacă nu apărea acest blocaj generat de acţiunea în instanţă.

În această dimineaţă, apărătorii părţilor, reprezentanta Prefecturii, apărătorul primăriţei şi avocatul Municipiului Câmpulung au susţinut pledoariile pe fond. A fost prezentă la proces şi primăriţa Elena Lasconi, care n-a lipsit, în toate aceste luni, decât o singură dată, pe 15 decembrie 2022, când a fost bolnavă de Covid. Rămâne ca magistratul să analizeze punctele de vedere, argumentate cu înscrisurile depuse la dosarul acţiunii, ale reclamantului, pârâtului şi intervenientului, şi să dea o hotărâre. Termenul pentru pronunţare: 10 februarie 2023, dacă nu se produce amânarea pronunţării, cum se întâmplă în alte cauze.

Dintre argumentele prezentate de apărătorii Câmpulungului n-a lipsit cel politic, căci procesul liberalilor, intentat prin şeful Prefecturii, miroase de la o poştă a joc politic de cea mai joasă spiţă, întrucât atacul s-a produs împotriva câmpulungenilor mai mult decât împotriva primarului. „Eu am intrat în acest proces cu gândul de a câştiga. Am un sentiment că o să fie bine. Nu se putea face mai mult decât s-a făcut.”, ne-a declarat Elena Lasconi, optimistă după înfăţişarea de astăzi, în cadrul căreia apărătorii Câmpulungului au avut o pledoarie impecabilă.

Dacă, pe 10 februarie 2023, va fi pronunţată o hotărâre pe fond, asta nu înseamnă că procesul se va încheia, căci părţile nemulţumite de verdictul Tribunalului vor avea posibilitatea să-l atace la instanţa superioară.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!