1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Muscelul Câmpulung, victorie la scor de neprezentare cu ASF Zărnești și calificare în turul 3 al Cupei României

Muscelul Câmpulung s-a calificat fără probleme în turul 3 al Cupei României  după ce, miercuri, a învins cu 3-0 echipa ASF Zărnești, chiar pe terenul acesteia. Reamintim că în turul 1 formația musceleană a trecut de Olimpic Râșnov, după o victorie muncită (scor 2-1) obținută pe „Municipal”, la Câmpulung.

Peste 300 de spectatori s-au bucurat, miercuri, de spectacolul fotbalistic de la Zărnești oferit de cele două protagoniste angrenate în lupta pentru accederea în turul 3 al Cupei României. Partida a fost controlată cap-coadă de echipa patronată de medicul stomatolog Claudiu Ciolan, care, la final, a primit aplauze, pentru jocul prestat, de la suporterii echipei gazdă. Prima repriză a meciului a fost echilibrată, după un început în forță al echipei oaspete, și s-a terminat 0-0. În acest prim mitan s-au făcut remarcați Antonio Niță, singurul atacant de careu, care s-a luptat din răsputeri cu apărarea celor din Zărnești, însă, șuturile sale au ratat ținta, Robert Dumitrescu, care a hărțuit în permanență, pe flancuri, fundașii adverși, Ionuț  Jenaru, un adevărat argint viu care a pistonat de la un careu la celălalt, Steve Ndah, poate cel mai bun jucător al oaspeților și Mituț Oprea, adus de curând de la Dinamo București, care ar fi putut deschide scorul în finalul primei reprize dacă nu s-ar fi „lovit” de intervenția miraculoasă a portarului advers.

Respectând disciplina tehnico-tactică impusă de antrenorul Costin Lazăr și mult mai „proaspeți” din punct de vederea fizic decât fotbaliștii din Zărnești, muscelenii domină tot actul secund, iar golurile nu s-au lăsat prea mult așteptate. A contat foarte mult și decizia tehnicianului Costin Lazăr de a-l introduce pe teren, în minutul 60, în locul lui Antonio Niță, epuizat fizic din cauza efortului depus, pe Ștefan Ghiță, cel care avea să fie coautor la toate cele trei goluri marcate de musceleni. Mai întâi, în minutul 65, el l-a găsit cu o pasă de efect pe Dumitrescu care la rândul său a prelungit până la Lucas Fernandez, iar acesta din urmă, din a doua încercare, l-a învins pe portarul echipei gazdă căruia i-a trimis balonul printre picioare. În minutul 82, același Ștefan Ghiță îl găsește excelent, pe dreapta, pe Dumitrescu iar acesta duce scorul la 2-0 cu un șut sec, la colțul scurt. Patru minute mai târziu, Ghiță își încheie reprezentația cu o altă pasă de maestru, destinatarul fiind de această dată Lucas Fernandez, care-l învinge pe portarul gazdelor cu un șut imparabil de la circa 18 metri. Așadar, victorie categorică cu 3-0 care o duce pe Muscelul Câmpulung în turul 3 al Cupei României, unde poate întâlni o echipă de Liga 2. Muscelul Câmpulung a evoluat în următoarea formulă: Marian Voicu – Luca Stancu, Gabriel Matei, Marius Sanda, Mituț Oprea, Steve Ndah, Ionuț Jenaru, Codruț Turcin (cpt.), Elvis Ciaccio, Robert Dumitrescu și Antonio Niță. Rezerve: Andrei Dumitru, Bobi Grancea, Lucas Fernandez, Cătălin Sajin, Ștefan Ghiță, Vlăduț Ștefan, Marin Ion, Alexandru Nica, Jose Ntmack.

N. Manole

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!