37.4 C
Campulung Muscel
17/07/2024

Din nou, Liceul cu Program Sportiv, pe podiumul de premiere!

În perioada 19-22 aprilie 2023, la Târgoviște, s-a desfășurat etapa finală a Olimpiadei Naționale de Pregătire Sportivă Teoretică, ediția a XVI-a. În cadrul acestui concurs au participat elevii Liceului cu Program Sportiv Andreea Tăbăcaru, clasa a XI-a A și Robert-Ionuț Ene, clasa a XII-a B, pregătiți de către profesor Mariana Lovișteanu.

  • Robert-Ionuț Ene a câștigat locul III în cadrul acestei etape

Discutând cu profesorul coordonator, Mariana Lovișteanu, am aflat că elevii pregătiți de aceasta au fost premiați la Olimpiada Națională de Pregătire Sportivă Teoretică, încă din anul 2006. În ceea ce privește ediția a XVI-a, Robert-Ionuț Ene a obținut locul al III-lea, dând dovadă, potrivit profesorului coordonator, de seriozitate, profesionalism și devotament. De menționat este faptul că elevul a avut rezultate meritorii pe parcursul anilor școlari, reușind să obțină, de curând, media 10 la Simularea Examenului de Bacalaureat. De asemenea, acesta este director al Departamentului de Etică din cadrul Consiliului Județean al Elevilor.

„Suntem mândri să avem astfel de elevi la liceul nostru”, a menționat Mariana Lovișteanu.

R.A.Ș

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!