11 C
Campulung Muscel
23/05/2024

Suspecţi că au furat două maşini

Miercuri, 9 martie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung, au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la faptul că în noaptea precedentă, persoane necunoscute ar fi sustras din două curţi de pe raza localităţii Berevoeşti, un autoturism şi o autoutilitară, în condiţiile în care acestea erau neasigurate şi cu cheile în contact.

Primul autoturism a fost identificat pe raza aceleiaşi comune, avariat, iar autoutilitara a fost găsită la Mărăcineni, pe un teren agricol.

„În urma cercetărilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung împreună cu cei ai Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti, au fost identificaţi doi tineri, de 20 şi 21 de ani, ambii din Berevoeşti, bănuiţi de săvârşirea faptelor. În urma investigaţiilor şi activităţilor operative desfăşurate de poliţişti, în seara zilei de 9 martie 2022, cei doi au fost depistaţi. În cauză se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducere fără drept, conform art. 229 şi 335 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.”, a transmis IPJ Argeş.

După administrarea probatoriului, în cursul nopţii de 9 spre 10 martie 2022, cei doi tineri au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!