15.5 C
Campulung Muscel
17/06/2024

S-au reluat lucrările de reabilitare a trotuarului de lângă „Dinicu Golescu”

În urmă cu aproximativ o lună au început lucrările de reabilitare a celor două trotuare din fața Colegiului Naţional „Dinicu Golescu”. Pe atunci, muncitorii au fost împiedicaţi în a lucra într-un ritm alert, din cauza examenului de Bacalaureat, aceștia fiind sfătuiți să nu facă zgomot în faţa instituţiei de învăţământ. Cu toate acestea, inginerul Bogdan Badea preciza că trotuarele vor fi gata în următoarea săptămână, însă muncitorii ADP au trebuit să abandoneze, pentru o perioadă, această zonă.

  • Lucrările de la Dinicu au fost puse în aşteptare cât timp s-au reabilitat arterele de drum de la intrare în oraş

În urma examenului de Bacalaureat, care a împiedicat muncitorii ADP să lucreze la reabilitarea trotuarelor din faţa Colegiului Naţional „Dinicu Golescu” într-un ritm rapid, aceştia au fost repartizaţi pentru alte lucrări la drumurile de intrare în oraş şi pe Bulevardul „Ion Mihalache”.

Aşadar, pentru ca aceste porţiuni de drum să poată fi terminate într-un timp cât mai scurt, deoarece sunt cele mai tranzitate zone, lucrătorii serviciului ADP şi-au concentrat atenţia pe aceste lucrări, iar ultima porţiune a trotuarului de lângă Dinicu a fost neglijată temporar. Potrivit unuia dintre muncitori, reparaţiile drumurilor au fost îngreunate şi de condiţiile de vreme pe care le-au întâmpinat şi, fiind vorba de un trafic foarte aglomerat ziua, aceştia au trebuit să toarne asfaltul şi pe timp de noapte, când temperaturile erau de aproximativ 10 grade.

Aşadar, la începutul lunii august 2023, când celelalte lucrări care au necesitat atenţie au fost terminate, s-au reluat reparaţiile trotuarului din vecinătatea Colegiului „Dinicu Golescu”. Astăzi, 2 august 2023, erau prezente pe teren două echipe de muncitori ADP, respectiv o echipă care lucra la nivelarea trotuarului şi amenajarea bordurilor, iar o altă echipă care completa spaţiile verzi de lângă trotuar cu pământ, întrucât pe acestea va urma să se instaleze un strat de gazon asemănător cu cel pus în sensul giratoriu şi în alveolele intersecţiei.

R.A.Ș

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!