1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Duminică, poezia Adinei Țuțară se preschimbă în fotografie. La Secția de Etnografie va fi vernisată expoziția „DOAR DOUĂ CUVINTE”

În acest week-end, câmpulungenii sunt invitaţi să participe la un eveniment cultural deosebit, ce va avea loc la Muzeul Municipal Câmpulung, Secţia Etnografie şi Artă Populară.

  • Duminică, 6 august, de Schimbarea la Față, poezia se preschimbă în fotografie

„De la ora 17.00, la Secția de Etnografie şi Artă Populară a Muzeului Municipal Câmpulung, va avea loc lansarea volumului de poezii și vernisajul expoziției „DOAR DOUĂ CUVINTE” la care vă aștept să participați negreșit. Îi voi avea alături ca invitați speciali pe David Oprescu (Câmpulung), Marius Sminchişe (Paris), Dan Colisnic (Iași), Andreea Trandafir (Londra), preot Ovidiu Vlăsceanu (Curtea de Argeș), Fred Dwe (Cluj Napoca), invitați care exemplifică în fotografiile lor poezii din volum. Toate tablourile vor putea fi achiziționate, pentru a contribui la locul de joacă și relaxare pregătit pentru copiii de la Centrul START”, anunţă organizatorul acestui eveniment, Adina Ţuţară.

Eveniment găzduit de Muzeul Municipal Câmpulung și realizat cu sprijinul Centrului Cultural Oratia și al LIONS Club Câmpulung „Negru Vodă”.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!