-0.4 C
Campulung Muscel
10/12/2023

Cornel Băjan îl înlocuieşte pe demisionarul Gabriel Neacşu în Consiliul Local

Înlocuitorul demisionarului Gabriel Neacşu, în Consiliul Local Câmpulung, nu va fi Florin Pană, următorul pe lista PSD la alegerile din 27 septembrie 2020, ci Cornel Băjan. Pe 26 iulie 2023, la Judecătoria Câmpulung a fost înregistrată cererea de validare a mandatului de consilier local al lui Cornel Băjan, care a făcut parte şi din legislatura 2016-2020.

Spre deosebire de Pană şi de mulţi alţi colegi – PSD-iştii fiind mulţi, prea mulţi în Legislativul precedent -, Cornel Băjan a fost o voce în administraţia publică locală, fiind activ pe la şedinţe. Venea tot timpul pregătit, documenta chestiunile de interes public supuse studiului şi aprobării şi lua frecvent cuvântul în plen. Repetăm, spre deosebire de mulţi de-ai lui, cărora nu li s-a auzit glasul timp de un mandat.

Intrarea lui Cornel Băjan în Consiliul Local reprezintă a patra schimbare în grupul PSD: Liviu Ţâroiu, înlocuit cu Gabriel Neacşu, după condamnarea definitivă pentru băutură la volan; Ciprian Neculăescu, promovat subprefect, înlocuit cu Sergiu Cicu; incompatibilul, în mandatul trecut, Mărgărin Blidaru, eliminat din forul legislativ printr-o decizie a Înaltei de Casaţie şi Justiţie, înlocuit cu Marin Stanciu; demisionarul Gabriel Neacşu, pe fondul unui scandal în mediul online, generat de postarea unor mesaje cu tentă de replici de agăţat, îi face loc lui Cornel Băjan.

Solicitarea Consiliului Local Câmpulung, în calitate de petent, în acţiunea pur formală de la Judecătoria Câmpulung, va fi tranşată de instanţă la termenul din 31 iulie 2023.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!