18.5 C
Campulung Muscel
22/06/2024

Elena Lasconi s-a asigurat că echipamentele aduse în parcul de pe Alexandru cel Bun nu vor fi vandalizate

Astăzi, 7 iulie 2023, primărița Elena Lasconi a vizitat parcul de pe strada Alexandru cel Bun. Aceasta a dorit să afle care este starea lucrărilor și când va urma să se amenajeze stratul de tartan.

  • Elena Lasconi: „Am vorbit cu cei de la Poliția Locală să dea târcoale în seara asta!”

Scopul vizitei primăriței a fost acela de a se asigura că echipamentele montate în parc nu vor fi vandalizate, precum s-a încercat, din fericire, fără a avea vreun rezultat, în parcul abia amenajat de pe Dragalina. Aceasta i-a transmis atât coordonatorului de lucrare, cât și Poliției Locale, să asigure toate măsurile necesare încât parcul să nu aibă vizitatori nedoriți, care să încerce să distrugă echipamentele de joacă abia amplasate: „Este foarte frumos la Alexandru cel Bun, am vorbit cu domnul care coordonează aici, domnul Mircescu, și l-am rugat să închidă aici. Am vorbit și cu cei de la Poliția Locală să dea târcoale în seara asta. Mai puneți dumneavoastră acolo ceva să nu sară. Astăzi, după-amiază și noaptea veniți și dați mai multe târcoale la Alexandru cel Bun pentru că gardul este destul de jos aici unde au montat echipamentele de sport și să nu le vandalizeze nimeni!”, a transmis aceasta.

De precizat este faptul că toate echipamentele au fost aduse și se lucrează la montarea acestora în decursul acestei săptămâni. Totodată, pe Dragalina, s-a turnat o parte din tartan și urmează a fi adus și în parcul de pe Alexandru cel Bun cât de curând, întrucât amenajarea acestuia se coordonează cu cea de pe Dragalina. Dacă vremea va fi favorabilă, există posibilitatea ca lucrările să fie finalizate până săptămâma următoare.

R.A.Ș

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!