13 C
Campulung Muscel
02/12/2023

ARO Câmpulung câştigă şi returul cu Oltul Curtişoara, scor 4-2, şi merge în Liga a 3-a!

Sâmbătă, de la ora 17.30, pe stadionul „Municipal” din Câmpulung s-a desfăşurat meciul retur dintre ARO Muscelul Câmpulung şi Oltul Curtişoara, meci contând pentru barajul de promovare în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării. După ce în tur s-au impus cu scorul de 2-0, muscelenii au câştigat meciul decisiv cu 4-2, nu fără emoţii, dat fiind faptul că la pauză oaspeţii conduceau cu 2-1. A fost o atmosferă extraordinară, tribunele stadionului fiind aproape pline, ca-n vremea când ARO evolua în Liga a 2-a.

Campioana judeţului Olt a deschis scorul în minutul 8, prin autogolul lui Bogdan Stancu, care a deviat în propria poartă balonul şutat de la circa 25 de metri de Claudiu Croitorescu. Bucuria în tabăra oaspeţilor a ţinut puţin. Două minute mai târziu, în urma unei lovituri de colţ, ARO egalează prin Cosmin Leca, aflat nemarcat la circa 2-3 metri de linia porţii. Oltul Curtişoara preia din nou conducerea în minutul 42, după ce Călin Zamfir prinde un şut spectaculos, de la distanţă, însă în actul secund, gazdele s-au dezlănţuit reuşind să marcheze trei goluri. Simon Măzărache restabileşte egalitatea în minutul 54, la capătul unei acţiuni personale, iar Andrei Nilă a adus liniştea în tabăra gazdelor în minutul 68, marcând pentru 3-2 din careul de 6 metri, după o pasă ideală a lui Măzărache, omul meciului. Florin Plecanciuc a stabilit scorul final în prelungiri (min. 94), cu un şut remarcabil de la limita careului de 16 metri, pentru o promovare în Liga a III-a meritată, scorul general fiind 6-2.

ARO Câmpulung: Tănase, Stancu, Chirciu, Heroiu, Dascălu, Andrei, Robu, Jenaru, Leca, Costea, Măzărache. Au mai jucat: Nilă, Plecanciuc şi Horvat.  Antrenor:Ovidiu Tică.

Oltul Curtișoara: Perșinaru, Băjan, Ungureanu, Preda, Sălariu, Croitorescu, Stancu, Neagoe, Tudor, Motroc, Zamfir. Au mai jucat: Nichita, Răcăleanu, Ştefan, Vărzaru şi Marinescu.  Antrenor: Dan Ignat.

Arbitri: Mihail Sebastian Lăstun, Petruţ Iugulescu şi Roxana Ivanov

  • Declaraţii după meci

Dan Gheorghe, team-manager: „E a patra promovare a mea, toate echipele făcute după mintea mea…Ce să vă spun, sunt băieţii ăştia admirabili…Vă daţi seama cât am suferit eu şi cât suflet am pus împreună cu echipa asta cu care lucrez şi cu care am avut atâtea bucurii! Astăzi am trăit cea mai mare şi cea mai grea promovare de când sunt eu în fotbal!

Simon Măzărache, jucător: „Mulţumesc lui Dumnezeu că am luat această decizie să revin la Câmpulung. Sunt fericit! Acum sufletul meu e liniştit pentru că m-am ţinut de cuvântul pe care l-am dat. În urmă cu 5-6 ani mi-am zis că dacă o să fie un proiect viabil o să mă-ntorc cu mare plăcere pentru că e datoria mea. A fost un vis al meu!”

Andrei Nilă, jucător: „Felicitări publicului şi tuturor celor care au fost lângă noi. Suntem fericiţi că am reuşit să câştigăm. Cu ideea asta am plecat de la început şi ne-a ieşit.”

Florin Plecanciuc, jucător: „A fost ultimul gol al meu, îmi anunţ retragerea din fotbal. Le-am zis înainte colegilor că va fi ultimul meci. Mă bucur că fotbalul m-a răsplătit şi astfel echipa a promovat, iar eu mă retrag în stil mare!”

Ovidiu Tică, antrenor principal: „Am luat o opţiune serioasă acolo şi probabil acel joc a făcut diferenţa. Astăzi parcă am uitat fotbalul în prima repriză, nu ne-am arătat la pase, nu am avut personalitate să construim, să încercăm să scoatem adversarul din duelurile unu la unu. La pauză am discutat cu ei şi le-am spus: „Aţi muncit atât să dăm cu piciorul la tot? Intraţi pe teren şi jucaţi fotbalul pe care-l ştiţi voi cel mai bine”. Asta au şi făcut!”

N. Manole

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!